Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 14-11-2017 14:00   Güncelleme : 14-11-2017 14:00

Seri yakalamamız gerekiyor!

Galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor diye ben dahil herkes söylüyor.

Seri yakalamamız gerekiyor!

Taraftar; Galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor!

Oyuncular; Galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor!

Engin İpekoğlu; Galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor!

Yönetim; Galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor!

Peki, bu galibiyet serisi kimler tarafından, nasıl yakalanacak?

Rizespor ve Elazığspor gibi ligin güçlü iki deplasmanından puanla ve iyi diyebileceğimiz oyunla dönünce açıkcası benim de ümidim artmıştı.

Hep söyledim bizim yerli oyuncular bakımından kalitemiz iyi ama ara ki yabancıları bulasın! Yabancı oyuncularımız beklentilerin çok uzağında kaldılar.

İçerde ki Gaziantepspor maçı farklı kazanılınca herkes havaya girdi benim ise Gaziantepspor maçı yazı başlığım farklı skor yanıltmasın olmuştu.        Çünkü çok zayıf Antep takımı bile bazı bölümlerde bizi zorlamıştı.

Rakibimiz Boluspor 4 haftadır kazanamıyordu ve bizde 4 haftadır yenilmiyorduk herkes galibiyet serisi istiyor ve bekliyordu. Aslında seri için Boluspor bizim için bir şanstı.

Ama öyle olmadı Boluspor bizi son dakikada bulduğu gol ile yendi, ya da başka bir değişle son dakika golüyle Samsunspor yenildi.

Maçın ilk yarısında oyunu kendi alanımızda kabul etsek bile hücum girişimlerimiz olmuştu bu taktik tabii ki kabul edilebilir  ama ikinci yarı özellikle son bölümde gömüldük kaldık hatta son 10 dakika kazandığımız topları dan dun ileri vurduk.

Peki, biz maç berabere giderken bu şekilde oynayarak galip nasıl gelecektik? Nasıl galibiyet serisi yakalayacaktık? Ben anlayamadım ve çokta merak ediyorum.                                                                                                                                                                 

Yönetimin ve taraftarın galibiyet serisi istiyor olması görüldüğü gibi bir şey ifade etmiyor bunu hocanın ve oyuncuların istemesi gerekiyor. Bunu söz ile söylemekte bir şey ifade etmiyor sahada maçı çevirecek hamleleri hoca ve oyuncuların yapması gerekiyor.

İşimiz her geçen gün zorlaşıyor ama yapacak bir şeyimiz yok bu takım bizim takımımız her halükarda takımımız Samsunspor’u desteklemeye devam edeceğiz.

Bu arada basına yansıdığı gibiyse kulübün ULUSAL KULÜP LİSANS ve FİNANSAL FAIR PLAY LİSANS SERTİFİKASI aldığını öğrendim bu sevindirici bir gelişme ama yine basına yansıdığı gibi ise kulüp personeli 11 aydır,  futbolcularda 4 aydır maaş alamıyormuş şayet böyle bir durum var ise bu lisansı almak çok ilginç bu nasıl bir mali onay? Bu duruma rağmen bu belgeyi alabilen yönetim çok başarılı bir iş çıkarmış onları tebrik ediyorum. Bir efsane Lucescu 17 yıllık her sıkışan kulübün kurtarıcısı olma hayalini ve kendi elleriyle bitirdi keşke hiç gelmese idi ve efsanemiz olarak kalsaydı.

Adnan ÖZ

adminadmin