Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-03-2019 09:00   Güncelleme : 21-03-2019 09:00

Şerif Ün’ün yalan siyaseti çöküyor; Yanlış anket Kavak’tan döner!

Kavak'ta seçime günler kala bir anket şirketi ve bir yayın organının yayınladığı anket sonuçları Kavaklıları hayrete düşürüyor.

Şerif Ün’ün yalan siyaseti çöküyor; Yanlış anket Kavak’tan döner!

Cumhur İttifakının ortak adayı Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu İYİ Parti adayı Şerif Ün’ün 3 puan altında göstermesi inandırıcı bulunmadı

Samsun'da 8 bin 270 kişiyle yüz yüze ve telefonla gerçekleştirilen anketin birebir değil telefonla ve Kavak’ta değil Samsun’da gerçekleştirilmiş olması doğruluğuna gölge düşüren önemli kıstaslar olduğu belirtiliyor.

ŞERİF ÜN’ÜN ALGI OPERASYONLARI KAVAK’TA TUTMAYACAK

İyi Parti Kavak belediye başkan adayı Şerif Ün, seçim çalışmalarını bel altı yöntemlerle devam ettiriyor.

Bilindiği gibi Şerif Ün, dört yıl önce de Kavak'taki parkların, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu tarafından yandaşlara satıldığını iddia etmişti.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun asılsız iddialarına "Parklarımızın kiraya verilmesinin tek sebebi senelik belediyeye masrafları 300.000 TL’ye tekabül etmektedir.

Parklarımızı kiraya vererek hem belediyemiz 300.000 TL den kurtulmuş oldu hem de kira geliri sağlanmış oldu" şeklinde cevap vermiş ve "Biz milletimize seçimlerden önce bir söz söyledik; Hayırlı evlat anasının babasının malına mal katar, hayırsız evlatsa mal satar dedik. Asla bir şey satmadık bundan sonrada satmayacağız. Kavak Belediyesine ait bir şeyler satılacaksa onu en iyi yapan kişinin eski Başkan Şerif Ün olduğunu herkes bilmektedir " demişti.

adminadmin