Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-05-2020 16:19   Güncelleme : 29-05-2020 16:19

Sevdamız Samsun Platformu "Samsun’u Sevmek Samsunluyu da Sevmektir!"

Sevdamız Samsun Platformu, son bir ayda ekmek, erzak ve Ramazan Bayramı nedeniyle ise çocuklara ayakkabı hediye ederek üç projeyi tamamladı. Platform Genel Başkanı Nuri Seven, “Her şeyi güzel şehrimiz için yapıyoruz. Samsun’u sevmek Samsun’da yaşayanları da sevmektir” dedi

Sevdamız Samsun Platformu

Sevdamız Samsun Platformu, Ramazan ayı öncesinde başladığı çalışmalarını Ramazan Bayramı ile birlikte sona erdirdi. Platform ilk olarak ekmek kampanyası başlattı ve ihtiyaç sahibi olan aileleri tespit ederek 10 binden fazla ekmek yardımında bulundu. Ekmek kampanyasının yanı sıra 500’den fazla aileye ise erzak kolisi ve bir markete ait alışveriş kartları hediye edildi. Gönüllere dokunan Sevdamız Samsun Platformu Ramazan Bayramı öncesinde ise yine ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek, 500’e yakın çocuğa ‘Bir Ayakkabı Bir Mutlu Çocuk’ sloganı ile ayakkabı hediye etti.

Samsun’u sevmenin Samsun’da yaşayanları da sevmek olduğunu söyleyen Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, “Ramazan Ayı’nın hemen öncesinde başlayarak ekmek, erzak ve ayakkabı kampanyaları ile 11 ayın sultanı olan mübarek günlerde insanları sevindirmenin mutluluğunu anlatamam. Platformumuza gelen destekleri, ihtiyaç sahiplerine karşılık beklemeden gücümüz yettiği kadar ulaştırmaya çalıştık. Hem platformumuz üyeleri hem de gönülle olan arkadaşlarımızla faydalı programlar düzenledik” dedi.

İmkanı olanın imkanı olmayanın elinden tutması gerektiğini söyleyen Başkan Nuri Seven, “Yaptığımız çalışmalarda, gittiğimiz yerlerde gördüklerimiz hepimizi üzdü. Gerçekten yardıma ihtiyacı olan birçok aile var. Samsunumuzun en ücra köyünden merkez ilçelerdeki mahallerine kadar ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmak için gece gündüz çalıştık. Yaptığımız çalışmalarda bize maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN