Analiz
Giriş Tarihi : 21-11-2013 12:33   Güncelleme : 21-11-2013 12:33

SEVGİ EMEK, ATAKUM HİZMET İSTER

Ak Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi İshak Taşçı, Atakum Belediyesi'nin halkla bütünleşmeden, halkla hizmet ve gönül birlikteliği yapmadan, her alanda hizmet üreten bir anlayışı hayata geçirmeden, başarılı olmasının düşünülemeyeceğini söyledi.

SEVGİ EMEK, ATAKUM HİZMET İSTER
HEDEF BİR VE BERABER OLMAK

Sevgi, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu bir belediye oluşturmak için yola çıktıklarını belirten İshak Taşçı, " Nasıl ki sevgi emek ister diyorsak Atakum'da hizmet ister diyoruz. Biz projelerin olduğu kadar Atakum Halkının da konuşacağı bir yapı oluşturacağız. Millete hizmet için  çıktığımız bu yolda, yalnız yürümemiz düşünülemez. Hedefimiz bir ve beraber olabilmek, bütün Atakum'u hizmetle tanıştırmaktır. Bu yüzden hem sevginin hem de projelerin, hizmetin hakim olduğu bir belediye oluşturacağız. Hakim olmak için değil hizmetkar olmak için varız" dedi.
 
GECE VE GÜNDÜZ DURMAYACAĞIZ

Atakum için geliştirdikleri projeleri hayata geçirmek için sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Taşçı, "Çalışan, üreten, her zaman hizmet için mücadele eden bir yerel yönetim oluşturacağız. Ortak aklı hiç bir zaman göz ardı etmeyeceğiz. Sivil Toplum Örgütleriyle birlikte hareket ederek, her projenin ve hizmetin birlikteliğimizi güçlendirmesini sağlayacağız. Konuştuğumuzu yapacak, yaptıklarımızı asla yeterli görmeyeceğiz. Atakum sadece ilimizin değil Türkiye'nin bir değeri olana kadar gece ve gündüz durmayacağız." diye konuştu.
 
adminadmin