Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-09-2018 12:27   Güncelleme : 14-09-2018 12:27

Sezgin Gümüş MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı!

Sezgin Gümüş MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı!

SAMKON Genel Başkanı ve Samsun’un tanınmış işadamlarından Sezgin Gümüş’ün MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olacağı öğrenildi.

Eski Samsunspor Başkanlarından İşadamı Sezgin Gümüş’ün yaklaşan yerel seçimler öncesi MHP’den Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı adaylığına sıcak baktığı konuşuluyor…

SAMSUNSPOR’DA BAŞKANLIK YAPMIŞTI

Özellikle Samsun dışında yaşayan Samsunluların birlik ve beraberliğinde önemli roller üstlenen, kurulan dernekler de yöneticilik ve Başkanlık görevlerini yürüten, SAMKON Genel Başkanı ve 2008 yılında devraldığı Samsunspor Kulüb Başkanlığında şehirdeki bazı gruplardan destek alamamasına rağmen başarılı bir grafik çizen işadamı Sezgin Gümüş’ün ismi şimdi de MHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için geçiyor.

SEZGİN GÜMÜŞ KİMDİR?

1970 Samsun Çarşamba doğumlu olan Sezgin Gümüş, Samsun’un Terme ilçesi nüfusuna kayıtlıdır.

Babasının memuriyetinden dolayı, Samsun dışına çıkarak Türkiye’nin dört bir tarafını dolaşmış ve Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünü okuyarak, bilgisayar mühendisi olmuştur.

Mezuniyetinden sonra yabancı şirketlerde çalışmış. Önce bir Amerikan şirketinde, sonra bir Alman şirketinde ve daha sonra da kendi mesleğinde bilişim sektörüne girmiş, sırası ile inşaat sektörü, inşaat malzemeleri imalat sektörü, hizmet sektörü, temizlik, güvenlik, ilaçlama ve profesyonel personel temini ihtiyaçlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet veren şirketler bünyesinde 2000′in üzerinde insan çalıştıran, kardeşleri ile beraber insana ekmek veren bir aile şirketinin sahibi olmuşlardır. Bu şirketlerde çalışan personel ve yöneticilerin hemen hemen hepsi Samsunludur.

 

adminadmin