Ekonomi
Giriş Tarihi : 26-01-2014 12:32   Güncelleme : 26-01-2014 12:32

SGK’TAN SAMSUN’DA TAŞINMAZ SATIŞI

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kırıkkale'nin Bahşılı İlçesi H.Onbaşı Mahallesi, Amasya'nın Merkez İlçesi, Yüzevler Mahallesi, Samsun'un İlkadım İlçesi, 19 Mayıs Mahallesi, Artvin'in Merkez İlçesi, Çarşı Mahallesi, Artvin'in Borçka İlçesi, Yeniyol Mahallesi, Çankırı'nın Ilgaz İlçesi Ulupınar Mahallesi, Karabük'ün Merkez İlçesi Bayır Mahallesi, Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Kışla Mahallesi İzmir'in Urla İlçesi Camiatik Mahallesi, Ordu'nun Merkez İlçesi Saray Mahallesi'nde yer alan 10 taşınmazın satışını yapacak.

SGK’TAN SAMSUN’DA TAŞINMAZ SATIŞI
Taşınmazların satışı 11-12 Şubat 2014 tarihlerinde 9.30'dan 16.00'ya kadar gerçekleştirilecek. Taşınmazlar için KDV hariç muhammen bedel 392 bin TL ile 8 milyon 831 TL arasında belirlenirken, teminat tutarı 6 bin 800 TL ile 441 bin 550 TL arasında olacak.

Taşınmazların satışı açık artırma usulüyle yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın ihale dokümanını, idarenin adresinde bedelsiz olarak görebilecek. Teklif ve belgeler, ihale günü, ihale saatine kadar ihalenin yapılacağı Kızılay Ankara (Sosyal Güvenlik Kurumu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı) adresine teslim edilecek. İhale Komisyonuna bizzat müracaat edilerek ihaleye iştirak edilecek. Posta ve başka yöntemlerle ihaleye iştirak edip ihaleye katılmayan teklif sahibinin teklifi son ve kesin teklif olarak kabul edilecek. İhale gün ve saatinden sonra idareye ulaşan teklif ve belgeler değerlendirmeye alınmayacak.

EMLAKEKİ
 
adminadmin