Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 18-07-2016 09:32   Güncelleme : 18-07-2016 09:36

Silahlı Kuvvetlerdeki Fetullahçı Yapılanma

Darbeciler tarafından bin yıl süreceği iddia edilen fakat on yılda sona eren 28 Şubat Sürecinin kahramanları şimdi yargılanıyorlar. O tarihlerde kibir ve enaniyetin zirvesini yakalamış olan bu generaller şimdi utanmadan yaptıkları post modern darbeyi ve söylediklerini inkâr ediyorlar.

Silahlı Kuvvetlerdeki Fetullahçı Yapılanma

Fakat nafile bir uğraş zira yapılan bütün eylemler medya tarafından yazılıp çizilmiş hatta kitaplar halinde yayınlanmış durumda. Şimdi tek umutları Balyoz ve Ergenekon sanıkları gibi FETÖ kumpasına geldikleri palavrası.

Fetullah Terör Örgütünün yeraltına inmesi ve palazlanıp büyümesi 12 Eylül ve 28 Şubat darbecileri sayesinde olmuştur. Zira Fetullahçılar dindar insanlara baskı yapıldığı için yeraltına inmek zorunda kaldıklarını söyleyerek masum bir çok insanı kandırmaya muvaffak olmuşlardır. Kısaca Fetullah Terör Örgütünün mimarı da yine darbecilerdir. Bu darbeci alçaklar; Fetullahçı ve Siyonist örgütlerle işbirliği yaparak Türk Silahlı Kuvvetlerinden on binlerce dindar askerin atılmasına sebep olmuşlardır. Sadece eşi başörtülü olduğu için ordudan atılan benim gibi binlerce insan var.

Yüksek Askeri Şura Kararlarının yargı denetimine alınması ile birlikte artık irtica suçlaması ile ordudan atılan asker yok. Anayasa değişikliğinin 12 Eylül 2010 yılında referanduma götürülmesi ile bu ahlaksız uygulama yürürlükten kaldırıldı. Lakin Fetullahçı ve din düşmanı bütün örgütler zaten amacına ulaşmıştır. Orduda 28 Şubat Süreci başta olmak üzere o kadar çok operasyon yaptılar ki namazını açıktan kılma cesareti kalan çok az sayıda asker kaldı. Bunun yerine her türlü gizliliğe önem veren hatta ibadetlerini yapmadığı gibi dindar insanlar hakkında atıp tutan binlerce zibidi türedi. Her fırsatta dini inançlara sövmeyi adet edinen bu insanlar hayasızlıklarını kendilerine teşne olan medya grupları vasıtası ile dillendirmeye devam ediyorlar.

Fetullah Gülen “başörtüsü fürüattır” diyerek kendine bağlanmış olan müritlerini başörtülü olmaktan men etmiştir. Hatta emrini dinlemeyen askerleri örgütten kovmuş kendine has usullerle yaptırım uygulamıştır. Daha sonra Balyoz kumpası ile rakip olarak gördüğü kurmay subayları ordudan attırmış meydan kendisine kalmıştır. Şimdi sayıları yüzleri bulan Fetullahçı general ve amiral ordu saflarında yer almaktadır. Soru çalarak ve daha nice usulsüzlüklerle askeri okullara ve silahlı kuvvetler akademisine giren Fetullah Terör Örgütüne mensup subayların sayısı ise binleri bulmaktadır. Bunlar irticacı denilmesin diye her türlü gizliliği yapmaktan çekinmeyen, içki içen, tesettürlü hanımlarla evlenmeyen örgüt üyeleri fırsatını bulduğu anda darbe yapmaktan çekinmeyecek kadar haindir, alçaktır.

PKK’nın terör eylemlerini destekleyen FETÖ, buradan nasıl darbe fırsatı yakalayacak bilemiyorum. Lakin ülkenin karışması için elinden geleni ardına koymayacağı açıktır. Bu nedenle FETÖ’nün eylemleri basite alınmamalı inlerine girilerek ülkemize, vatanımıza ve dindar insanlara verdiği zarar biran önce önlenmelidir. Bu işin şakaya gelir yanı yoktur, vesselam…

adminadmin