Genel
Giriş Tarihi : 13-08-2018 15:33   Güncelleme : 13-08-2018 16:07

Şimdi seferberlik zamanı!

​Çok kıymetli kardeşlerim, kalbinde zerre kadar vatan sevgisi taşıyan milletim;

Şimdi seferberlik zamanı!

Bu Bir Ekonomik Seferberlik Çağrısıdır,

LÜTFEN DİKKATLE OKUYUN!

ABD başkanı Trump Reisi değil Onun nezdinde tüm Türkiye’yi tehdit etmiştir !!! Ve süre bitiminde daha büyük ekonomik dalgalanma ile karşı karşıya bırakılacağız, Buna önlem olarak ne yapabiliriz?

Hemen şimdi imkanı olan herkes en az 1000 Euro yada karşılığı altını yada imkanına göre daha fazlasını, olmayan olduğu kadar, altın yada dövizini Halkbank Vakıfbank ya da Ziraat Bankası özellikle Halk Bankasında bozdurup hesap açsın.

Bozdurduğu parayı en az 6 ay bankada mümkünse vadesiz mümkün değilse vadeli hesaba yatırsın.

Bunu yaparsak ne oluyor biliyor musunuz?

1-Bunu yapabilecek en az 30 milyon vatandaşımız var. Piyasaya bir anda 30 -50 milyar dolar para giriyor.(Bu sayı ve rakam abartı değil şöyle ki şu anda 70.000.000 adet cep telefonu kullanıyoruz. 10 milyonu Iphone, tanesi 1000 dolar bir telefon parasını vatanımız için 6 ay feda edelim)

2-Piyasaya girecek bu para Türkiye’den çıkan yabancı sermayenin yerini alıyor ve yerli sermaye oluyor.

3-Dolar ve Euro yerle bir oluyor faizler dip yapıyor.

4-Ekonomimiz şahlanıyor. Ve tüm dünya “Türk milleti için ülkesi ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda herşeyin teferruat olduğunu “ konuşuyor

5- Bu bir hayal değil... küçük bir fedakarlıkla en fazla bir haftada ülke ekonomisine 50 milyar dolar kazandırabiliyoruz.

6-Dolar ve Euro düşüyor bizim bozdurduğumuz para azalmıyor bankada duruyor istediğimiz zaman çekiyoruz.

Bu çok basit bir operasyon yeter ki isteyelim ve inanalım...Bütün dünyaya Türk’ün bağımsızlığına verdiği önemi gösterelim.... Ecdat geçmişte vatan için Can’ını verdi kanını verdi, Ülkemiz de her an vatan evlatları canlarını veriyor şehit oluyor...15 Temmuz’da milletimiz Canını verdi vatanını devletini vermedi ...Geçmişti analarımız kollarında boyundaki bilezikleri çıkarıp yardım için pakistana gönderdi...

Böyle bir milletin evladı olarak bin dolar yada karşılığı altını bozdurup bankaya yatırsak ne olur ...!!!!

Bu şerefsiz Amerika Irak Suriye den sonra gözü İran ve bize dikti. Onun gözünü oymak namus borcumuzdur. Hep birlikte bu oyunu bozarak ülkemizi düzlüğe çıkaralım.

Yoksa yarın namusumuz ekmeğimiz vatanımız elden gider ve yastık altında tuttuğumuz her şeyi zorla elimizden alırlar..

adminadmin