Güncel
Giriş Tarihi : 28-01-2014 10:01   Güncelleme : 28-01-2014 10:01

SİMED Vali'den Tam Not Aldı

Kısa adı SİMED olan Samsun İnternet Medyası Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Kısa adı SİMED olan Samsun İnternet Medyası Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.

SİMED Vali'den Tam Not Aldı
Ziyarette derneğin çalışmaları ile ilgili Aksoy'a bilgi veren SİMED üyeleri,İnternet medyasının Samsun'da birlik ve beraberliğini oluşturmak amacıyla yola çıktıklarını belirterek,"Samsun'a daha aktif bir şekilde hizmet edebilmek, Samsun'un tanıtımına katkı sağlayabilmek ve Samsun'un sosyal sorumluluk projelerinde yer almak için bu birlikteliği oluşturduk" diye konuştular..
 
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "birbirlerinin aynı zamanda rakipleri olan bu güçlü birlikteliği kutluyorum. Güçlü Samsun basınının bu birliktelikle gücüne güç katacağına inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.
 
SİMED'in Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaretine, Akasyamhaber.com yayın yönetmeni Recep Yazgan, Samsundahaber.com yayın yönetmeni Okan Çakır, Sansunahaber.com yayın yönetmeni Adnan Aslan, Meydannet.com yayın yönetmeni Ünal Yavuz, Haber362 yayın yönetmeni Coşkun Özbek, Atakum haber yayın yönetmeni Çağlar Turgut, Samsunmedyahaber yayın yönetmeni Okan Baş, Samsunhaber.tc yayın yönetmeni Erdal Bozkurt ve Haber Efor Yayın Yönetmeni Mehmet Köse katıldı.
 
Samsun Kenthaber Genel Yayın Yönetmeni Haydar Öztürk rahatsızlığı nedeniyle ziyarete katılamadı..
 
 
adminadmin