Güncel
Giriş Tarihi : 30-01-2014 16:42   Güncelleme : 30-01-2014 16:42

SİMED’TEN HABER GAZETESİ’NE ZİYARET!

Kısa adı SİMED olan Samsun İnternet Medyası Derneği üyeleri Haber Gazetesini ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ile bir süre sohbet etti.

SİMED’TEN HABER GAZETESİ’NE ZİYARET!
SİMED adına konuşan Meydannet.com yayın yönetmeni Ünal Yavuz, Uzun’a derneğin kuruluş amacını anlatırken internet medyasının dağınık görüntüsüne son vermek ve Samsun kamuoyuna daha güçlü ve birlikte hizmet vermeyi hedeflediklerini vurguladı..
SİMED üyesi internet haber sitelerinin Samsun’da önemli bir noktada olduklarını da vurgulayan Yavuz, günlük ziyaretçi sayısı olarak önemli bir rakama ulaşıldığını ve derneğin üye sayısını arttırarak önümüzdeki günlerde daha güçlü bir şekilde Samsun’a hizmet vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Samsun’da irili ufaklı 43 tane internet haber sitesi olduğunu ve birbirlerinden habersiz yayın hayatına devam eden bu sitelerin oluşturacakları kaos ortamını da düzene sokmak istediklerini dile getiren Ünal Yavuz Samsun’da güçlü bir cemiyet yapısı olmadı için bu ve buna benzer mesleki örgütlenmelerinin öneminin daha fazla ortaya çıktığına dikkat çekti..

KURMAK KADAR YAŞATMAK DA ZOR

Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun ise her türlü birliktelikleri önemsediğini belirterek, basın camiasının bir araya gelmesinin zor olduğunu ve meslektaşlarının birlikteliğinden daha fazla memnuniyet duyduğunu dile getirerek bu birliktelikleri kurmak kadar yaşatmanın da zor olduğunu ve özveri istediğini belirtti.
Uzun, SİMED için her türlü desteği vereceklerini ve uzun soluklu bir yapı oluşturulması için üzerine ne düşüyorsa yapacağını sözlerine ekledi..

SİMED üyelerinin Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun’u ziyaretine, Akasyamhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan, Meydannet.com Genel Yayın Yönetmeni Ünal Yavuz, Samsunahaber.com Genel Yayın Yönetmeni Adnan Aslan, Samsundahaber.com Genel Yayın Yönetmeni Okan Çakır, Atakumhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Çağlar Turgut, Haber 362.com Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Özbek, Samsunhaber.tc Genel Yayın Yönetmeni Erdal Bozkurt, Haberefor.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Köse ve Samsunmedyahaber.com Genel Yayın Yönetmeni Okan Baş katıldı..   
adminadmin