Güncel
Giriş Tarihi : 14-06-2015 14:00   Güncelleme : 14-06-2015 14:00

Sınav giren öğrenci ve ailelerine su ile meyve suyu dağıtıldı

SAMSUN (AA) - İlkadım Belediyesi Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) giren öğrenci ve onları bekleyen velilere su ve meyve suyu ikramında bulundu

Sınav giren öğrenci ve ailelerine su ile meyve suyu dağıtıldı

SAMSUN (AA) - İlkadım Belediyesi Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) giren öğrenci ve onları bekleyen velilere su ve meyve suyu ikramında bulundu.

Ülke genelinde olduğu gibi Samsun'da da gerçekleştirilen LYS sınavı öncesi öğrenci ve onları okul bahçesinde bekleyen ailelerine destek olmak istediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, amaçlarının öğrencilerin ve ailelerinin yaşadığı sınav stresini bir nebze olsun hafifletmek olduğunu dile getirdi. 

Söz konusu hizmetlerden vatandaşların da memnun olduğunu ifade eden Tok, öğrencilerin geleceğinin belirlediği önemli sınavlarda onlara gereken desteği her zaman sağlamaya çalıştıklarını belirterek, "İlçemiz genelinde bulunan sınav merkezleri önünde belediyemiz tarafından öğrenci ve velilerimiz için meyve suyu ve su dağıtımı için stantlar kurduk. Hem öğrencilerimizin hem de velilerimiz için heyecanını biraz olsun azaltmak ve onlara destek olmak için yanlarındayız. Öğrencilerimizin böyle önemli günlerinde her zaman destekçisi olduk. Sınava giren tüm öğrencilerimize şimdiden hayırlı olsun diliyorum" diye konuştu.

Öte yandan sınav merkezleri yakınında bulunan inşaat ve gürültü yapan çalışmaları sınav süresince durduran İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sınav süresince denetimler gerçekleştirdi.

adminadmin