Genel
Giriş Tarihi : 15-08-2019 22:01   Güncelleme : 15-08-2019 22:01

Sineklik Tamiri

Sağlığımızı tehtid eden sineklerin yaşam alanımıza girmesini engelleyen sineklikler her zaman kullanılabilir olmalıdır.

Sineklik Tamiri

Yaz aylarının gelmesiyle, sinekler de hayat akışımıza müdahele etme başladı. Her türlü mikropları beraberinde taşıyan sinekler, sağlığımız için büyük tehtid oluşturmaktadır. Kimyasal ilaçlarla bu tehtidin önüne geçmek, ev halkının sağlığı için zararlıdır. Bu zararlardan kurtulabilmek için en iyi çözüm yolu sinekliktir. Sineklikler menteşeli veya sabit kullanım seçeneklerine sahiptir ve kolayca monte edilebilir. Silinerek ve yıkanarak kolayca temizlenebilir. Düşey ve dikey olarak hareket eden stor sineklikler ise yer kaybını ortadan kaldırır ve her pencereye uygulanabilir. Pencere teknolojisi ile uyumlu üretilen sineklikler, zaman zaman arıza yapabilir. Sineklik tamiri ve böyle durumlarda panjurtamiri.gen.tr adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Sineklik Tamir Hizmeti

Sağlığımızı tehtid eden sineklerin yaşam alanımıza girmesini engelleyen sineklikler her zaman kullanılabilir olmalıdır. Pencerelerimizin kapanmasını engelleyen ve yırtık olan sineklikler, hayatımızı da olumsuz etkilemektedir. Yaz aylarında artık bıktım bu sineklerden sinekliğim arızalı diyorsanız firmamız 7/24 sineklik tamir hizmeti sunmaktadır. Montaj, bakım onarım vb. Işlerde her zaman profesyonelliği tercih etmelisiniz. Sineklik tamir ve bakım hizmeti sektöründe 20 yıla aşkındır hizmet veren firmamız işinde bilgi ve deneyime sahip profesyonel ustalardan oluşmaktadır. İşinde deneyimli ustalarımız kısa sürede bakım ve onarım işlemini gerçekleştirmektedir. Firmamızın önceliği müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır. Yaz aylarında sineklerle uğraşmaktan ve uykunuzun bölünmemesi için sineklik tamir ve bakımlarınızı yaptırmalısınız.

Sineklik Tülü Neden Yırtılır ve Nasıl Değiştirilir?

Sineklik türleri fiberglass malzemelerden üretilir ve diğer tüllere oranla daha dayanıklıdır. Genelde yırtılma nedenleri tülün zaman içinde yıpranması ve aşınmasıdır. Bunun en büyük sebepleri çamaşır suyu ve deterjanla sineklik tüllerini temizlemeye çalışmaktır. Sineklik tülleri nasıl değiştirilir, sineklik tülünün takılı olduğu kısımda tülü çerçevede tutması için etrafında beyaz bir fitil bulunmaktadır. Burada bulunan fitili yuvasından çıkararak eski tülü yerinden çok rahat bir şekilde çıkarabilirsiniz. Yeni tülü takmak için ise sineklik çerçevesini masaya kanalların üstüne gelecek şekilde yatırarak tülü çerçevenin üstüne koyun. Çıkardığınız fitili tül altta kalacak şekilde üstüne koyun ve sineklik fitil makarası ile tül ile birlikte yuvaya fitili oturtturun. Dört tarafını çektikten sonra ise dışarı taşan tülü maket bıçağı yardımı ile kesin ve sinekliğinizi yerine takarak kullanmaya başlayın.

Sineklik Tamiri Fiyatları

Sineklikler arızalanan parçaya göre fiyatlarda değişiklik göstermektedir. Sinekliğiniz ile alakalı her sorunu yerinde çözümleyerek kullanılabilir hala getiriyoruz. Bizlere 0532 373 12 23 telefon numarasından ulaşabilir ve servis talep edebilirsiniz. Kalite hizmet kalite işçiliğin tek adresi panjurtamiri.gen.tr! 7/24 hizmet vermekteyiz.

adminadmin