Güncel
Giriş Tarihi : 04-08-2015 20:00   Güncelleme : 04-08-2015 20:00

Sinop İl Özel İdaresine alınan iş makineleri hizmete sunuldu

SİNOP (AA) - Sinop  İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine alınan 13 iş makinesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca alınan 3 çöp kamyonu düzenlenen törenle hizmete sunuldu

Sinop İl Özel İdaresine alınan iş makineleri hizmete sunuldu

SİNOP (AA) - Sinop  İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine alınan 13 iş makinesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca alınan 3 çöp kamyonu düzenlenen törenle hizmete sunuldu.

Sinop Valiliği Önünde düzenlenen törene Vali Yasemin Özata Çetinkaya, AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak , Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu , İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Adullah Eravcı, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Vali Özata Çetinkaya, İl Özel İdaresi'nin 470 köy, 1481 ünitesi ile 1951 köy ve mahalleye içme suları, kanalizasyon yol ve benzeri altyapı hizmetleri verdiğine işaret ederek, "Bugün burada gerçekleştirdiğimiz törenle 13 adet aracı İl Özel İdaresi araç parkına katmış bulunuyoruz. Bu araçlar çok güzel hizmetlere vesile olacak. İl Özel İdaresi Sinop'un toplam yüz ölçümünün yüzde 95'ine nüfus olarak da yüzde 45'ine hizmet götüren bir kurum. Bu kadar bir aracın katılması büyük bir hizmet, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Eravcı ise konuşmasında İl Özel İdaresi kaynakllarınca 5 milyon 36 bin 618 liraya alınan 13 yeni iş iş makinesi ile birlikte İl Özel İdaresinin daha iyi ve kaliteli hizmetler sunacağını söyledi.

Törende ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca finanse edilen 3 çöp kamyonu da  hizmete sunuldu.

adminadmin