Eğitim
Giriş Tarihi : 25-08-2014 10:44   Güncelleme : 25-08-2014 10:44

SIRBİSTAN NOVİ PAZAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ’NDEN OMÜ’YE ZİYARET

Sırbistan Novi Pazar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Beciroviç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Amela Lukaç Zoroniç ve Doç. Dr. Branislava Vasiç’le birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ı makamında ziyaret etti.

SIRBİSTAN NOVİ PAZAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ’NDEN OMÜ’YE ZİYARET

Rektör Prof. Dr. Suat Beciroviç yaptığı konuşmada Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile eğitim konusunda yaptıkları işbirliğinin devamını arzu ettiğini söyleyerek; OMÜ Türkçe Eğitim Merkezi’nde Türkçe öğrenen Novi Pazar Üniversitesi öğrencilerinin aldıkları eğitim konusundaki memnuniyetini dile getirdi ve bu programın devamını istediğini belirtti.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. D. Hüseyin Akan, Novi Pazar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat Beciroviç’e Samsun Meslek Yüksek Okulu Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümü öğrencilerinin yaptığı bir çalışmayı hediye ederken; Prof. Dr. Suat Beciroviç de Prof. Dr. Hüseyin Akan’a Novi Pazar’ın resmedildiği bakırdan yapılma bir tablo hediye etti.

OMÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Başkanı Prof. Dr. Hüsrev Mennan, Farabi ve Mevlana Programı Koordinatörü Doç. Dr. Sevilhan Mennan ve Uluslararası İlişkiler Biriminden İsmail Hodziç’in de hazır bulunduğu ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

adminadmin