Güncel
Giriş Tarihi : 11-08-2020 14:42   Güncelleme : 11-08-2020 15:11

Şirin Baba lakaplı Mehmet Şirin Aksoy ilk kez konuştu

Yeni Ceza İnfaz Yasası kapsamında tahliye edilen Şirin Baba lakaplı Mehmet Şirin AKSOY, ilk kez konuştu.

Şirin Baba lakaplı Mehmet Şirin Aksoy ilk kez konuştu

FETÖ’NÜN HAİN OYUNUYLA ŞAHSIM VE AİLEM MAĞDUR EDİLDİ!

Özgürlük iyi bir kamusal yönetimin hatırına değil, toplumun ve özel hayatın en ileri hedefleri uğraşısının güvenliği içindir. Yeni infaz yasası ile özgürlüğüne kavuşan tüm kader mahkûmlarına, şahsım adına geçmiş olsun diliyorum. Bu anlamda vesile olan, devletimizin, ülkemizin bekası için canla başla hizmet eden Devlet yetkililerine de kendi adıma ve özgürlüklerine kavuşturdukları için tüm mahkûm arkadaşlar adına en derin saygılarımı arz ederim."

Şirin AKSOY’un cezaevinden çıktığını duyan eş, dost, akraba ve sevenleri  ziyaretleri ile geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Şirin Aksoy ; kardeşliğimize sahip çıkalım ve geleceğin güçlü dev uyanışını birlikte yaşayalım mesajı verirken bizler AKSOY ailesi olarak üzerimize oynanan tüm oyunları başta Cenabı-hak ve devletimiz biliyor, biz haksızlığı seven aile değiliz, haklı olduğumuz her davada mücadelemizi yaptık, FETÖ’nün hain oyunu şahsıma ve aileme de yansıdı, ve rabbime şükürler olsun milletimiz 15 Temmuz darbe gecesi bu oyunu bozdu, mücadele milletimize şükranlarımı sunarım,15 temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize ise acil şifalar diliyorum.

 

ŞİRİN AKSOY’DAN CORONA VİRÜS AÇIKLAMASI

"Sosyal izolasyonla, evde kalarak veya sosyal mesafe + maske kuralları ile birbirimize dayanarak, yardımlaşma kanallarını aktifleştirerek, karamsarlığı kovarak virüs karanlığını bertaraf edeceğiz. Zamanı geldiğinde hayat normalleşecek, birbirimizle kucaklaşacağız. Dayan milletim, geceyi gördük, güneşi de göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN