Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-03-2019 14:49   Güncelleme : 22-03-2019 14:49

Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri Duygulandırdı

21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü'nde AKM'de düzenlenen etkinlikte Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ayakta alkışlandı.

Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri Duygulandırdı

Samsun Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri "Diğerkâm Adımlar" projesi kapsamında  21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü'nde AKM'de bir etkinlik düzenledi.

Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri okullarında 2 senedir yürütülen "Diğerkam Adımlar" toplum hizmeti projesinde adsız kahramanlara dönüştü. Lösam, Huzurevi, Altınokta Körler Derneği ve son olarak Down-Çed ile yaptıkları işbirliği, onlara gurur duyulacak ayrıcalıklar katmaya devam ediyor.

Sene başından itibaren başladıkları toplum gönüllülüğü yolculuğunu, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü'nde AKM'de yapılan etkinliğin aktif destekçileri olarak taçlandıran bu çocuklar duygu dolu anların gururlu temsilcileri oldu.

Yaklaşık 6 haftalık çalışmanın her aşaması titizlikle değerlendiren çocuklar gösteri akşamında sahne üstü ve gerisinde de desteklerini sürdürdü. Gerçek bir "Değerler Eğitimi" örneği sergileyen Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü'nde düzenledikleri etkinlikte çocuklarımızı da andılar.

Yoğun ilgi ve kalabalıkla karşılanan etkinlikte ayakta alkışlanan Çocuklar duygusal anlar yaşadı.

 

adminadmin