Bilişim
Giriş Tarihi : 11-08-2017 12:07   Güncelleme : 12-08-2017 09:40

Sosyal Medya Ajansı Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli

Crovu, 2013 yılının sonunda hayata geçirilmiş, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir sosyal medya ajansıdır.

Sosyal Medya Ajansı Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli

 Türkiye’de en çok sevilen en çok güven arz eden dijital ajans, tam olarak 2012 yılında Bilkent Üniversitesi Yazılım Mühendisliği okuyan iki öğrenci tarafından kuruldu. İlk etapta sadece sosyal medya hizmetleri veren firma ilerleyen zamanlarda ise Web tasarımı, SEO, Adwords Danışmanlığı ve Dijital Pazarlama ile ilgili de hizmet vermeye başladı. Özet olarak Crovu ekibi dijital ajans ismi başlığı altında tüm ihtiyaç duyulan hizmetleri sektöründe öncü bir isim olarak sunuyor. Vermiş olduğu tüm hizmetlerde müşteri memnuniyetini odak noktası yapan firma, her daim müşterilerinin çıkar ve edinimlerini gözetiyor. Sahip olduğu ekip sosyal medya alanında ve dijital platformda her zaman işini layığı ile yapan tecrübeli ve yetkin uzman kişilerden oluşur. 

Hayal Ettiklerinizin Bir Tık Fazlası!
Crovu ekibi her zaman şirket prensiplerini ilke edinerek, müşterileri memnuniyeti farkındalığını esas alarak çalışıyor. Müşterilerinin istek ve arzularının temel alındığı hizmetlerde müşteri kazancı arttırılması konusunda gereken her şey yapılıyor. Yapılan her hizmet aşamalarında müşterilerin fikri alınması ile de şirketin farkı bir kez daha vurgulanıyor. Müşterilerinin ihtiyaçları ve yönlendirilmeleri ile dijital medya uzmanları birleşmesi ile başarıya layığı ile yaklaşıyor. Bu doğrultuda da doğru yönlendirmeler ile mükemmele yakın hizmet ile Crovu müşterileri ile buluşuyor. 

Sosyal Medya Yönetimi Nedir?
Gün geçtikçe hayatın neredeyse merkezi haline gelen sosyal medya artık çoğu kişi için olmazsa olmaz bir hale geldi. Çoğu kimse gece uykuya dalmadan ve sabah gözünü ilk açtığında sosyal medya hesaplarını gözden geçiriyor. Öyle ki gün içinde yapılan sosyal paylaşımlar 1.5 milyarın üzerine çıktı. Bunun neticesinde ise birçok kurumsal firma da sosyal medya hesapları açtı ve aktif olarak kullanmaya başladı. Fakat bu bağlamda ise sosyal medyayı doğru bir şekilde kullanmanın önemi ise arttı. Bilinci ve doğru bir şekilde yönetilen sosyal medya hesaplarının reklam ve satış açısından son derecede büyük bir önem taşıdığı ise su götürmez bir gerçektir. Yani kurumsal firmaların tanıtılması ve imajının belirlenmesinde sosyal medyanın rolü büyüktür. Yapılan paylaşımlarda ise milyonlarca kişiye aynı anda ve anında ulaşılabilir. 

Crovu Neden Tercih Edilmeli?
Sahip olduğunuz markayı dijital bağlamda temsil eden sosyal medya hesapları, şirketinizin imajını temsil ediyor. Crovu ekibi de sizin sosyal medya hesaplarınızı profesyonelce yöneterek imajınıza dinamik katarak satışlarınızı arttırıyor. 
Günümüz şartlarında insanlar her işini internet ortamında kolay bir şekilde halledebiliyor. Monoton hayat içinde tüm insanlar sosyal medya üzerinden alışverişlerini gerçekleştiriyorlar. Markaların tanıtılması, kampanyaların duyurulması ve şirket imajının görücüye çıkması konusunda sosyal mecra bulunmaz bir hazineye dönüştü. Kurumsal şirketler ile bireysel kişilerin arasındaki duvarlar ise sosyal hesaplar sayesinde tamamen yıkılıyor. Tabi ki de tüm olumlu dönüşler sosyal medya hesapların doğru kullanılması ile gerçekleşebiliyor. 

Sosyal medya hesaplarının yönetilmesini kurumsal hesaplar ya da bireysel hesaplar tercih edebiliyor. Sosyal medya hesaplarının profesyonel bir ekip tarafından yönetilmesinin sağlayacağı faydalar ise birden fazla olup, doğru bir hizmet tercih edildiğinde ise görü dönüşü harika olacaktır. Geri dönüş olarak müşteri memnuniyeti arttırır, müşterilerin gözünde şirket daha samimi ve şeffaf olur. Tanıtımların ve ürünlerin doğru şekilde tanıtımının yanı sıra çok kişiye ulaşması ile satışları da arttırır. Ayrıca etkileşim sayısı da artar ve ulaşılacak kitle genişler. Genel olarak ise şirketin imajı tazelenir ve şirketin değeri de artar. 

adminadmin