Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 27-07-2019 09:34   Güncelleme : 27-07-2019 09:34

Soyadında yazmakla Türk olunmaz!

Türk demek İslam kahramanı anlamına gelir. Kanı, canı ve imanı ile İslam’a hizmet eden demektir. Türk erkeği, Allah’ın büyük günah saydığı içki içmediği gibi Türk kızı da orasını burasını açıp teşhircilik etmez. İslam’a aykırı davranan her kim görürseniz bilin ki; ya Türk gibi görünmeye çalışan Sabetay Yahudileri veya gayrimüslim unsurların çocukları, torunlarıdır. Türklerin bütün toplumlar tarafından gıpta edilen milli kimliği; İslam’a olan kuvvetli bağıdır.

Soyadında yazmakla Türk olunmaz!

İslamiyetle Türklük birbirinden ayrılmaz bir gerçektir. Müslümanlıktan çıkan biri aynı zamanda Türklükten de çıkar. Kendini Türkten başka birisi olarak görür. İslam kardeşliğinden kopup Şeytan’ın en kıymetli arkadaşı olur. Adeta topluma veba mikrobu gibi hastalık bulaştıran bir zehir hükmüne geçer.

Örneğin Macarlar; Türk, Hun soyundan gelir. Bugün Katolik Hıristiyan olmuşlardır. Türklükle, İslam ile hiçbir bağları kalmamıştır. Kendilerine Türk denildiği zaman rahatsızlık duyarlar. Demek ki; Türk kalabilmek için Müslüman olmak şarttır.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin