Sağlık
Giriş Tarihi : 19-03-2017 17:00   Güncelleme : 27-03-2017 07:55

Söylemekten korkmuyorum ben epilepsiyim!

VM Medical Park Samsun Hastanesi Epilepsi Farkındalık Günü’nü kutladı!Hastane çalışanları “Söylemekten Korkmuyorum!Ben Epilepsiyim! “ mesajı veren tshirtler giyip stand kurarak farkındalık yaratırken;hekimimiz Yrd.Doç.Dr.Hülya İnce Epilepsi Hastalığı ile ilgili sunum yapıp,hastalarıyla pasta keserek Epilepsi Farkındalım Günü’ne anlam kattı.

Söylemekten korkmuyorum ben epilepsiyim!

VM Medical Park Samsun Hastanesi Çocuk Nörolojisi Kliniği’nden Yrd.Doç.Dr.Hülya İnce epilepsi hastalarımızla birlikte bugüne özel bir kutlama yaptı.Önce misafirlere epilepsi hakkında sunum yapan Yrd.Doç.Dr.Hülya İnce sonrasında misafirlerle birlikte pasta kesip onlara hediyeler dağıtarak Epilepsi Farkındalık Günü’nü kutladı.

Yrd.Doç.Dr.Hülya İnce,” Biz sizlerler bir aile olduk. Bu özel günle kamuoyunun dikkatini epilepsi hastalığına çekmek istiyoruz. Epilepsi Farkındalık Günü’nü burada sizlerle birlikte kutluyor olmak çok mutluluk verici.” diye konuştu.

VM Medical Park Genel Müdür’ü Dr.Hakan Özcan kulamaya katılarak, “Epilepsi hastalığının tedavi ve kontrolü sağlanmadığında kişinin yaşam kalitesinin bozuluyor.Epilepsi Farkındalık Günü’nü bu hastalığa dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak için her yıl kutluyoruz.Farkındalık yarattığımız her bir kişinin epilepsi hastalarına destek olması ve doğru bilgilere dikkat çekecek birer elçi olması,epilepsi hastalığı konusunda hayal ettiğimiz bilinç düzeyine ulaşmamızı sağlayacaktır.Ne kadar çok dikkat çekersek o kadar çok destek oluruz!'' şeklinde açıklama yaptı.

 

adminadmin