Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 18-01-2014 11:18   Güncelleme : 18-01-2014 11:18

SP ADAYI SELÇUK YILDIRIM

‘’ KIZILIRMAK VADİSİ PROJESİ’’ ile Bafra’mızın tarihini değiştireceğiz…

SP ADAYI SELÇUK YILDIRIM
Saadet Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı Selçuk Yıldırım, Bafra Ziraat Odasını ziyaret etti.

Yıldırım ve beraberindeki heyet oda başkanı Sait KARAGÖL ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Karagöl şunları kaydetti.

‘’Bütün adaylarımızı ve projelerini dikkatle takip ediyoruz. Bafra Türkiye’nin en önemli tarım merkezlerinden birisi olmasına rağmen yetiştirdiği ürünlerin tanıtımı ve markalaştırılması konusunda arzu edilen seviyede değildir. Seçilecek başkanımızın bu konular üzerinde projeler üretmesini bekliyoruz. 30 Mart seçimlerinde size ve ekibinize başarılar diliyorum.”diye konuştu.
 
Daha sonra söz alan YILDIRIM;
  
‘’ Kızılırmak Vadisi Projesi sadece park, bahçeden ibaret bir proje değildir. Bafra’nın ticaret, sanayi, tarım, turizm, spor ve sosyal donatı alanları gibi başlıkları da bünyesinde bulunduran, birbirine bağlı ve birbirini tetikleyen projeler zincirinin genel adıdır. Bu proje Bafra’yı tam anlamıyla köy havasından kurtararak büyükşehir vizyonu kazandıracak bir projedir. DSİ, Karayolları, Çevre ve Orman Bakanlığı gibi kuruluşlarımızın işbirliği ile gerçekleşecek projemizde, Bafra’nın su kaynaklarının ulaşıma açılması, Kuşcenneti’nden Bafra’nın bitimine kadar doğa turizminin canlanması spor, sanat, gezinti ve buna bağlı turizm olanaklarının artırılmasının yanı sıra, Bafra’nın tarihi, kültürü, gelenekleri, markalaşmış ürünlerinin tanıtılması gibi konularda çalışmalar yapılacaktır. Bu projenin başlangıç aşaması Çetinkaya köprüsünden Sebze Halinin hizasına kadar ki bölümde yapılacak olan sosyal donatı alanlarıdır. Nihai hedef Bafra’nın denizle buluşmasıdır. Her zaman söylediğimiz gibi İNANIRSANIZ YAPARSINIZ’’ şeklinde konuştu.
 
adminadmin