Güncel
Giriş Tarihi : 14-07-2015 19:30   Güncelleme : 14-07-2015 19:30

STSO Başkanı Murzioğlu, ikinci 500 giren 8 firmayı kutladı

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan 2014 yılı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Samsunlu sekiz firmayı başarılarından dolayı kutladı

STSO Başkanı Murzioğlu, ikinci 500 giren 8 firmayı kutladı

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan 2014 yılı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren Samsunlu sekiz firmayı başarılarından dolayı kutladı.

Murzioğlu, yaptığı açıklamada, İSO'nun Türkiye'nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşunu açıkladığını söyledi.

2014 yılı sonuçlarına göre hazırlanarak açıklanan ikinci 500 listesinde Samsun'dan sekiz firmanın yer aldığını belirten Murzioğlu, "Türkiye'nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasına giren Samsunlu firmalardan sonra, ikinci 500 sanayi kuruluşu listesinde kendine yer bulan sekiz firmayı başarılarından dolayı kutlarım. Göğsümüzü kabartan sekiz firmamızla ne kadar övünsek azdır. Sanayicilik, cesaret, fedakarlık ve mücadele işidir. Sanayicilerimizin güçlenmesi demek, Türkiye’nin güçlenmesi demek" dedi.

Firmaların yoğun çalışma tempolarıyla yedi gün 24 saat üretim yaptığını, insanlara iş ve aş sağladığını ifade eden Murzioğlu, şunları kaydetti:

"Gurur kaynağı olan firmalarımız ülkeye sağladıkları katma değerle mücadeleyi, cesareti, inancı, azmi ve iradeyi temsil ettiler. Üretimin ve istihdamın, ihracatın gerçek kahramanları olan bu işletmelerimiz şehrimizin kalkınmasında ve markalaşmasında önemli bir rol üstlendiler. Hepimizin ortak amacı daha gelişmiş bir Türkiye ve daha zengin bir Samsun. Oda olarak sanayicilerimizin güçlenmesi ve ihracatımızın artması için yoğun çaba içerisindeyiz. Samsun'un ihracatta hedef olarak koyduğu stratejiler belirlendi. İnşallah belirlediğimiz hedefimize de hep birlikte el ele vererek ulaşacağız. Çünkü Samsun’un bu gücü ve potansiyeli var."

adminadmin