Güncel
Giriş Tarihi : 09-02-2015 20:00   Güncelleme : 09-02-2015 20:00

STSO Başkanı Murzioğlu'ndan Baro'ya ziyaret

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu

STSO Başkanı Murzioğlu'ndan Baro'ya ziyaret

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz'e "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan Murzioğlu, Gürbüz ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Adalet sisteminin en önemli unsurlarından birinin avukatlık ve çatısı altında bir araya geldikleri baro müessesi olduğuna belirten Murzioğlu, "Hukuk sistemi bir ülkenin omurgasıdır. Hukukun üstünlüğü ilkesine tüm bireylerin ve kurumların riayet etmesi gerekir. Ülkemizin daha gelişmiş bir demokrasiye ulaşmasının yolu, toplumda hukuka ve adalete duyulan güvenin en üst derecede olmasına bağlıdır ki; bunu sağlayacak en önemli meslek gruplarının başında avukatlar gelmektedir" dedi.

Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sivil toplum kuruluşları, tüm toplumlar için önemli yapı taşlarından ve dinamiklerinden biridir. Toplumların gelişmesinde sivil toplum örgütlerinin önemli bir yeri olduğunun bilincindeyiz. Samsun adına faydalı işler yapabilmek için parçaların bir bütün olması gerektiğine inanıyorum.  Sizler kentin en büyük gücünü oluşturan sivil toplum örgütünün temsilcilerisiniz. Sizler her zaman, hangi dönemde olursa olsun ekonominin, ticaretin, kalkınmanın hep bel kemiği, çimentosu oldunuz" diye konuştu.

adminadmin