Güncel
Giriş Tarihi : 03-02-2015 22:00   Güncelleme : 03-02-2015 22:00

STSO'dan "Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi" eğitimi

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) personeline yönelik "Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi" eğitimi düzenlendi

STSO'dan

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) personeline yönelik "Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi" eğitimi düzenlendi.

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, oda personelinin eğitimine büyük önem verdiklerini, bilgili ve donanımlı personelin üyelerin de işlerini kolaylaştıracağını söyledi.

Eğitimin, STSO'nun hizmet kalitesini yükselteceğine inandığını belirten Murzioğlu, "Son zamanlardaki üst düzey bilgi güvenliği ihlalleri, bunların sonunda yaşananlar ve bilginin değeri, kuruluşların bilgilerini korumaya yönelik, giderek artan ihtiyacı vurgulayıcı bir rol oynamaktadır. Bilginin varlığı kadar güvenliği de büyük önem arz ediyor. Bu eğitimin amacı da personelimize, sistemin uygulanması için gerekli becerileri kazandırmaktır. Böylesi önemli bir konuda Samsun'da ilk defa odamızda düzenlenen eğitimin, oda personelimizin hizmet kalitesini yükselteceğine inanıyorum" diye konuştu.

Murzioğlu'nun konuşmasının ardından Türk Standartları Enstitüsü Eğitmeni Akif Mücahit Uzun tarafından "Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi" konulu eğitim verildi.

adminadmin