Güncel
Giriş Tarihi : 24-02-2015 19:30   Güncelleme : 24-02-2015 19:30

STSO'dan "Müşteri Memnuniyeti" eğitimi

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile TSE Samsun Belgelendirme Müdürlüğünce "Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetim Sistemi Eğitimi" düzenlendi

STSO'dan

SAMSUN (AA) - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile TSE Samsun Belgelendirme Müdürlüğünce "Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetim Sistemi Eğitimi" düzenlendi. 

STSO personeline yönelik düzenlenen eğitimde konuşan STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, geleneksel metotlarla müşteri beklentilerini karşılamanın günümüzde yeterli olmadığını söyledi.

Üyelerine daha iyi hizmet sunabilmek adına sürekli eğitimler organize ettiklerini belirten Murzioğlu, "TS ISO/10002 Müşteri Memnuniyeti ve Şikayet Yönetim Sistemi Eğitimi de bunlardan biri. Eğitimler sonucunda sisteme layık bir şekilde memnuniyet odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu. 

Ardından TSE Baş Tetkik Görevlisi ve Eğitmeni Murat Sayar, müşteri şikayeti alındığında sistemin nasıl yönetilmesi gerektiğini, şikayetten kaynaklanan müşteri memnuniyetsizliğini memnuniyete dönüştürmenin yolları konusunda eğitim verdi.

 

adminadmin