Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 27-12-2011 04:13   Güncelleme : 27-12-2011 04:13

StumbleUpon! zaman öldürün

Tabii boş bakıyorsanız

StumbleUpon! zaman öldürün
Tabii boş bakıyorsanız.

Bir tablet furyasıdır gidiyor.
-Bir arkadaş vesile oldu aldım,
-Namık' da  bile var benim neden olmayacakmış? gibi sebepleriniz varsa ve bu tablet denen şeyde Angry Birds oynamaktan sıkıldıysanız size kendi ilgi alanlarınızın dışına çıkmanıza gerek kalmadan milyonlarca internet sitesinden hayrete düşürücü içerikleri önünüze döken bu uygulamayı methetmek isterim. Bu arada sadece tablet kullanıcıları değil normal Dizüstü / Masaüstü Bilgisayar sahipleri de faydalanabiliyor bu hizmette. Ayrıca Tabiki Ücretsiz!

StumbleUpon kullanımı kolay ve çok çabuk alışılan&bağımlılık yapan bir uygulama.  "Sevdim", "Sevmedim", "Stumble". Bu üç butonun yerini bilmeniz yeterli.
Uygulamaya kayıt olduktan sonra sizden beğenileriniz / ilgi alanlarını seçmenizi isteyen bir sayfa geliyor. Bu kadar. Her ne kadar bu denli basit görünse de bu sadeliğin altında çalışan o güçlü algoritmasından beslenen Stumble, sizin gibi beğenileri olan insnaların diğer beğendiği sayfaları sizin de önünüze getirip kocaman bir havuz oluşturuyor ve bu havuzun çöple dolmasını engellemek için oylama sistemini kullanıyor. Bu sayede siz daha kapıdan girer girmez o kalitenin ve geniş yelpazenin kokusunu alıyorsunuz. 
Bu artık bir dezavantaj mıdır bilmem ama siteler çoğunlukla ingilizce. Eğer Google translate ile tanışmadıysanız Stumble belki de size basit bir fotoğraf albümünden başka bir şey ifade etmeyecektir. Ama biraz da olsa araştırma ruhu taşıyorsanız zaten bu cümleleri yazarak burayı kalabalık göstermeye çalışmam kızdırmıştır sizi. Bu sebepten son bir kaç ipucu ve link verip kaçıyorum.

Öncelikle link: Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz 

Android Sistemler İçin:  Buraya Tıklayarak İnceleme ve İndirme Sayfasına Ulaşabilirsiniz

İos Sistemler İçin : Buraya Tıklayarak İnceleme ve İndirme Sayfasına Ulaşabilirsiniz 

Firefox Tarayıcı Eklentisi: Buraya Tıklayarak İndirebilirsiniz

Sistem ingilizce olduğu için "sevdim", "sevmedim" yerine parmak işaretleri var. Bunları ve Google Translate' i kullanmanız gerekiyor. Erken pes etmeyin derim...

adminadmin