Samsun Haber
Giriş Tarihi : 06-12-2016 16:25   Güncelleme : 06-12-2016 17:01

Suat Kılıç ile bayramlaşmaya katılan 19 Mayıs Kaymakamı Rize’ye vali yardımcısı olarak atandı!

Samsun’da geçtiğimiz kurban Bayramında 19 Mayıs İlçesinde resmi bayramlaşma törenini Suat Kılıç ile birlikte gerçekleştiren 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen, Rize Vali yardımcılığına gönderildi.

Suat Kılıç ile bayramlaşmaya katılan 19 Mayıs Kaymakamı Rize’ye vali yardımcısı olarak atandı!

İçişleri Bakanlığı’nca kaymakam ve vali yardımcılarının atanmasına dair kararnameyle Rize Vali Yardımcılığına atanan Samsun 19 Mayıs İlçe Kaymakamı Abdullah Şen’i Suat Kılıç ile resmi bayramlaşma töreni gerçekleştirmiş olmasının Rize’ye sürgün olarak gönderdiği iddia edilyor.

Samsun 19 Mayıs İlçesindeki bayramlaşma törenine 19 Mayıs Kaymakamı Abdullah Şen’in yansıra 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu da katılmıştı.

O törende Kılıç bir de konuşma yapmıştı. Kılıç konuşmasında, ülkemiz o kadar değerli ki başımızdan bela eksik olmuyor diyerek, “ülkemiz çok değerli, toprağı kıymetli, konumu çok önemli, insanı değerli, dolayısıyla başımızdan terör örgütü eksik olmuyor” şeklinde konuşmuştu.

PİŞMANIM ALDATILDIM DİYEMEMİŞTİ

“Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ), PKK’dan pek çok yönüyle daha tehlikelidir’’ diyen, Eski Bakan Suat Kılıç’ın bunu yeni fark etmesi ve bakanlığı döneminde devlet imkanlarını FETÖCÜ’lerin kadrolaşması için kullandığı günleri çok çabuk unutması dikkatlerden kaçmamıştı.

 “Milletimizin uyanıklığı ve dikkati sayesinde bu darbe girişimi savuşturulmuştur. PKK Ülkemizin güney doğusunda hükümdarlık sürmeye kalkarken, FETÖ Türkiye’nin 81 vilayetini içerden çürütmeyi tamamını ele geçirmeyi denedi. Nice başımıza belalar örmeye, nice önümüze tuzaklar kurmaya çalıştılar, her defasında Allah Müslüman Türk Milletinin yanında oldu, bizi korudu, bizim birliğimizi, dirliğimizi, korudu.” Diyen Kılıç’ın darbe gecesi millet tankların altına yatarken kendisinin nerede olduğu konusuna da açıklık getirememişti.

 

adminadmin