Samsun Haber
Giriş Tarihi : 29-07-2017 09:42   Güncelleme : 29-07-2017 09:42

Suat Kılıç’tan kurtulduktan sonra Akif çağatay kılıç ilaç gibi gelmişti!

Türk Spor Ajansı’nın sahibi ve Türkiye Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar, yeni ve eski spor bakanlarını değerlendirdi:

Suat Kılıç’tan kurtulduktan sonra Akif çağatay kılıç ilaç gibi gelmişti!

Güle Güle Efendi Kılıç,

Hoş geldin Bak!

Gelmiş geçmiş Spor ve Spordan sorumlu bakanları tanırım. Hepsini saygı ile anmak gerekli. Amma Akif Çağatay Kılıç bir başkaydı. Kendinden önce gelen Suat Kılıç’tan Türk sporu kurtuldu diye sevinirken; bu defa yeni Kılıç’la çok mutlu olmuştuk. Efendi, kültürlü, dengeli, iyi eğitim görmüş bir bakana kavuşmuştuk.

Uluslararası alanda TMOK’la dostça iş birliği yaparak, kendini saydırarak iyi niyetli bir yönetim gösterdi. Onu selamlayarak güle güle derken, çok eski günlerden tanıdığım yeni bakan Osman Aşkın Bak’a da “Hoş geldin” diyorum. Onu; spordan gelen, çalışkan fakat BMM’de fazla sert bir politikacı olarak tanıdık. Kılıç’tan devraldığı meşaleyi daha da parlatarak taşıyacağını umuyorum.

Sporun yalnız futbol olmadığını Türkiye’nin uluslararası spor platformunda yer alması için, her dala, her gence imkan tanınması gerektiğini Ona söylemeye gerek yok, o zaten biliyor. Tabii Fair Play’i de…

FUTBOLMEDYA

adminadmin