Spor
Giriş Tarihi : 18-05-2014 17:58   Güncelleme : 18-05-2014 17:58

ŞÜKRÜ SARACOĞLU'NDA TRİBÜN KRİZİ!

PTT 1. Lig Play-off Finali öncesi, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda tribün krizi yaşanıyor.

ŞÜKRÜ SARACOĞLU'NDA TRİBÜN KRİZİ!
Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda, saat 17.30'da başlayacak olan Play-off finali öncesi yaklaşık 500 kişilik Samsunsporlu taraftar grubu, Mersin İdmanyurdu taraftarlarına ayrılan tribünden bilet alarak stada giriş yaptı.

Tribün içerisinde her iki takım taraftarları arasında yaşanan gerginlik sonrası polis müdahale etti.

Emniyet güçleri, Samsunsporlu taraftarları bulundukları tribünden uzaklaştırarak federasyonun, seyircisiz oynama cezasından dolayı Samsunsporlu kadın ve çocuklara tahsis ettiği tribüne yönlendirdi.

Mersin İdman Yurdu taraftarları ise yaşanan olay sonrası duruma tepki göstererek, 'Samsunspor dışarı' şeklinde tezahürat yaptı.

Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son ekibin belirleneceği bu önemli karşılaşmada, Samsunspor'un cezası nedeniyle kırmızı-beyazlı ekibin yalnızca kadın ve çocuk taraftarlarına bilet verilirken, Mersin İdmanyurdu taraftarları içinde bilet alan yaklaşık 500 Samsunspor taraftarı, ortamın gerilmesine neden oldu.

Bu esnada karşılıklı küfürlü tezahüratlar yapılırken, Migros kale arkası tribününden çok sayıda Mersin İdmanyurdu taraftarı sahaya girdi. Güvenlik görevlilerinin çabalarına rağmen, yaklaşık 50 Mersin İdmanyurdu taraftarı, saha içinden geçerek güvenlik gerekçesiyle Türk Telekom kale arkası tribününe alınan Samsunspor taraftarlarının olduğu bölüme kadar geldi. Çevik kuvvet ekipleri, Mersin İdmanyurdu taraftarlarını güç kullanarak yeniden saha içinden çıkarttı. Bu esnada taraftarlarla polis arasında da gerginlik devam etti.
adminadmin