Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 24-04-2018 16:08   Güncelleme : 24-04-2018 16:08

Sultan Fatih’in Laneti Ve Ayasofya

Sultan Fatih’in Laneti Ve Ayasofya

Ayasofya varlığı bile kesin olmayan sahte bir kararname ile kapatılmıştır. M. Kamâl bu fenalığı yaparken kimlere ne söz verdi bilinmez lakin 500 yıla yakın camii olarak muhafaza edilen bu eser şimdi vakfiyesindeki lanete ve bedduaya rağmen kapalı tutulmaktadır.

Lozan’ın gizli maddeleri arasında Ayasofya’nın bulunması muhtemeldir. Zira İstiklal Savaşı yıllarında Ayasofya işgal kuvvetlerince kiliseye çevrilmek istenmiş buna karşılık caminin içi cephane ile doldurularak “eğer gücünüz yetiyor ise gelin yapın” denilerek başta İngilizlere gözdağı verilmişti.

Fakat bizde Sabetaycılar yani gizli Yahudiler çoktur. Fatih’in emaneti olan bu Camiyi puthaneye çevirmek olsa olsa Süfyan denilen ve Müslümanlara bir yılda vereceği zararı 300 yılda kimsenin vermemiş olduğu bu dehşetli şahsın işi olabilir.

Yeniçağ, Ayasofya’nın yeniden fethedileceği tarih ile başlayacaktır. Nasıl ki Sultan Fatih İstanbul’u fethederek “yeniçağı” açmıştır. Malikiyet ve Serbestiyet asrı da Ayasofya’nın açılmasıyla başlayacaktır.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin