Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-09-2016 09:45   Güncelleme : 30-09-2016 09:45

Sümeyye Erdoğan Samsun Tügva'yı Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, TÜGVA Samsun İl Temsilciliği'ni ziyaret etti, başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Sümeyye Erdoğan Samsun Tügva'yı Ziyaret Etti

Samsun Haber - Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Samsun Şubesi'nin açılışına gelen KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Atakum ilçesinde il temsilciliği bulunan Türkiye Gençlik Vakfı'nı ziyaret etti. TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Sümeyye Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve çok sayıda bayan eşlik etti.

SAMSUN TÜGVA'YI KUTLADI

Sümeyye Erdoğan Bayraktar, TÜGVA'nın önemli bir misyon üstlendiğini, gençlik için başarılı çalışmalar yaptığını söyledi. TÜGVA Samsun İl Temsilciliği'nin yürüttüğü çalışmalardan dolayı kutlayan ve her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Sümeyye Erdoğan Bayraktar,  kendilerine yapılan sunumun ardından, İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu'nu tebrik etti, başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Sayın Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın vakfı ziyaret etmesinden onur duyduklarını belirterek, teşekkür etti. Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve konuklara vakıf çalışmaları hakkında sinevizyon eşliğinde sunum yapan Durmuşoğlu, vakfın geçmişte yaptığı çalışmalar ve 2016-2017 eğitim öğretim yılında yürütülecek faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sonunda, İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Sümeyye Erdoğan Bayraktar'a  üzerinde ayet yazılı tablo hediye etti.

 

adminadmin