Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 11-04-2017 14:21   Güncelleme : 11-04-2017 14:21

Süpersiniz!

Süper bir kardeşlik hikayesine şahit olduk, bir maçtan çok öte bir durumdu bu.

Süpersiniz!

İlk açıklama Samsunspor menajeri Coşkun Zeren’den geldi.

Yensek Samsunspor için sevineceğiz, yenilsek Şanlıurfa için sevineceğiz. Yensek Şanlıurfa için üzüleceğiz, yenilsek Samsunspor için üzüleceğiz diyerek tarihe geçecek bir söz söyledi.

 Hem de iki takımın kritik durumuna rağmen bu açıklamayı yaptı.

Bu süper hareket Şanlıurfa’dan karşılık buldu ve kardeşlik köprüsünü pekiştiren davetler geldi.

Bu şapka çıkarılması gereken bir durum, iki takım da örnek olacak bir kardeşliği perçinledi.

İki takım taraftarı birlikte maç izleyerek bir özlemimizin yeniden yaşanmasını sağladılar.

Tek kelimeyle süpersiniz böyle görüntüleri özlemiştik.

Samsunspor güzel ve kendinden emin bir oyunla çok değerli bir üç puan daha aldı.

Bu başarılarından dolayı takımı ve Osman hocayı tebrik ediyorum bu başarının devam etmesini bekliyorum aynı disiplin ve ciddiyetle devam edersek başarı mutlaka gelecektir.

Batuhan Karadeniz’in yeniden futbola dönüş sinyallerini güçlendirdiği maçta 58. dakikada Batuhan’ı oyuncumuz çektiği halde indiremedi. Gol atma isteği ile sürdürdüğü başarılı atağı gollük bir şutla sonuçlandırdı ama iyi bir maç çıkaran kalecimiz bu şutu güçlükle kornere çelebildi.

Bütün oyuncularımız bu şekilde oynama isteği gösterse futbolumuz daha çok gelişir.

Osman hocanın da basın toplantısında övdüğü Batuhan’ı İnşallah seneye Samsunspor forması giyerken görürüz, önümüzdeki sezon böyle bir golcüye ihtiyacımız olacak.

Manisa maçında cezalı Hasan Kılıç’ın yerine Ercan Yazıcı da düşünülebilir.

Fatih Kılıçkaya iyi oynadı Abdülkerim’de dönecek akıl vermiyorum fikir jimnastiği olarak düşünülebilir diye yazdım bıyıklarınızı toplayın lütfen!

Çarşamba gün ki Manisa maçında tribünleri yine aynı şekilde doldurup maç boyu desteklersek, Manisa maçını da alır bir oh çekeriz. bu maçta da taraftarımıza büyük iş düşecek.

SÜPER DERBİ

Trabzonspor ve Beşiktaş unutulmaz bir maça imza attılar. stad süperdi, mücadele süperdi, goller süperdi. Bir maçta taraftar başka ne ister ki? Bu süper maçı bizlere izleten iki güzide takımımızı da tebrik ediyorum iki takım da ligi istediği yerde bitirecektir.

Ama bir Beşiktaş var ki 5 yılda bataktan tarihinin en başarılı dönemini yaşıyor, tebrikler Beşiktaş yönetimine, tebrikler Şenol Güneş hoca ve futbolcularına.

Kimse bana suratsız İngiliz Gordon Milne dönemindeki üst üste 3 şampiyonluk demesin. O zaman ki durum farklıydı ama en önemlisi de Avrupa kupalarında hep ilk turda evimize dönüyorduk. Bu gün ise final kovalıyoruz, başarıyı her yönüyle değerlendirmek gerekir.

Bütün takımlarımızın Avrupa kupalarında başarılı olduğu sezonlar diliyorum.

Adnan ÖZ

adminadmin