Genel
Giriş Tarihi : 04-01-2020 12:50   Güncelleme : 04-01-2020 12:50

Tahmin Ettiğinizden Çok Daha Uzun Süren Bir İlişkiye Var Mısınız?

Eşinizle seks yapmak sizi korkutuyor mu? Çok kısa sürecek, hissedilmeyecek, haz vermeyecek gibi endişeleriniz mi var? Peki bunlar için neler denediniz ya da deniyorsunuz? Gelin birlikte, cinsel ilişkinizi düzene sokalım ve hazzın iki taraf içinde doruklarda yaşanması adına gereken bilgileri edinelim.

Tahmin Ettiğinizden Çok Daha Uzun Süren Bir İlişkiye Var Mısınız?

Okey Prezervatif

Cinsel ilişki, hem kadın için hem de erkek için büyük anlamda öneme sahip konulardan birisi olmaktadır. Hem gündelik hayata, hem de sağlıklı bir hayata yansıyan cinsel ilişkilerin başlıca sorunları arasında da birliktelik süresinin kısa olması gelmektedir. Bu anlamda Okey prezarvatif ürünleri, ilişki sırasında hazzı artırmak ve daha uzun sürmesini sağlamak adına çeşitli ürünler üretmektedir. Bu ürünleri denediğinizde siz de esas cinsel birleşmenin ne olduğunun tadına varacak ve eşinizle heyecan dolu yatak günlerine kapılarınızı açacaksınız.

Tahmin Ettiğinizden Çok Daha Uzun Süren Bir İlişkiye Var Mısınız?

İlişki sırasında önemli olan unsurlardan bir diğeri de kadının da erkeğin de ciddi boyutta hazza ulaşmaları olmaktadır. Bu sebeple de, cinsel birleşmenin daha yavaş ve hissedilir olmasını amaç edinen prezervatif çeşitleri, kullanıcılara sunulmaktadır. Birbirinden çeşitli olan bu prezervatif çeşitleri arasında Tenn, Rötar, Rötar Plus, Zero, Hisset, Ritim gibi farklı seçenekler de bulunmaktadır. Uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz söz konusu prezervatifler, hem sizi hem de eşinizi koruyacak hem de hiç yaşamadığınız zevki size yaşatacaktır.

Ülkemizde prezervatif denildiğinde ilk akla gelen markalar arasında yer alan Okey, kaliteli bir ürün grubu içerisinde yer aldığı için sıklıkla tercih edilmektedir. Ayrıca güvenli bir cinsellik için son derece avantajlı bir ürün olması; Okey markalı ürünlere olan ilgiyi de arttırmaktadır.

Ten Tene Değiyor Hissine Ne Dersiniz?

Cinsel birleşme sırasına prezervatif kullanmamamın asıl sebeplerinden birisi de, ilişkinin daha az hissedilmesine yol açması yatmaktadır. Bu amaçla da neredeyse tenin tene değeceği hissini veren Okey prezarvatif ürünleri bulunmaktadır. Bunların yanı sıra farklılık sevenlerin özellikle alması gereken ve çeşitli aromaların da yer aldığı prezervatiflerle, cinsel ilişki artık korkulacak değil, rahatlatacak bir konuma da gelecektir. https://www.recete.com/okey/ sayfasında en yeni ürünleri görebilirsiniz.

 

adminadmin