Spor
Giriş Tarihi : 16-06-2020 17:16   Güncelleme : 16-06-2020 17:16

Tanju Çolak Fenerbahçe - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçını değerlendirdi!

Haluk Yürekli'nin hazırlayıp sunduğu ''Gündemin Kralı''nda bu hafta oynanan Fenerbahçe-Kayserispor maçını değerlendiren Tanju Çolak; Fenerbahçe'nin takım olarak hazır olmadığını, Fenerbahçe'nin 47. dakikada ilk pozisyonunu bulabildiğini, gol atacak yetenekli futbolcularının olmamasına rağmen Vedat Murıqı'nin oyuna yedek başlamasına anlam veremediğini dile getirdi.

Tanju Çolak Fenerbahçe - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçını değerlendirdi!

OZAN TUFAN'DAN KAPTANLIK BANDI ALINMALI!

''Gündemin Kralı''nda Fenerbahçe-Kayserispor maçını değerlendirmeye devam eden Tanju Çolak; Ozan Tufan'ın takım kaptanı olarak sorumsuz davrandığını, pozisyonun net kırmızı kart olduğunu dile getirerek ekledi;

''Fenerbahçe bu maçtan galip gelmeseydi kaos olurdu, bunun sorumlusu da Fenerbahçe takım kaptanı Ozan Tufan olurdu.''

 

ALİ KOÇ'U ZOR GÜNLER BEKLİYOR!

Fenerbahçe'nin yetenekli futbolculara sahip olmadığını dile getiren futbol camiasının değerli ismi ''Tanju Çolak''; 'iyi futbol iyi futbolcularla oynanır' sözünden yola çıkarak bu sebeple Fenerbahçe'nin futbolu en alt seviyelerde oynadığını söyledi. Fenerbahçe'nin yeni sezonda en az 10 transfer yapması gerektiğini eğer yaparsa da bu durumun şampiyonluk getireceğini sözlerine ekledi. Fenerbahçe camiası Ali Koç'tan şampiyonluk beklediği için kendisini zor günlerin beklediğini ifade etti.

 

TRABZONSPOR'DA HEYECANLI BEKLEYİŞ!

Trabzonspor'un kaldığı yerden devam ettiğini dile getiren gol kralı ''Tanju Çolak'';

''Trabzonspor çok rahat pozisyona giriyor, çok rahat gol atıyor, Trabzonspor'un futbolcu kalitesi çok iyi sahanın en iyisi Anthony Nwakaeme. Tranzonspor bu kadroyu korusun 3-4 seneye şampiyon olur.''

Göztepe hakkında yorumlarına devam eden ''Tanju Çolak''; Göztepe'nin iyi başlamadığını ve iyiye gitmediğini üstünlük kurduğu dakikaların sebebinin Tranzonspor'un kırmızı kart görmesinin olduğunu söyledi.

 

''TANJU ÇOLAK'' FENERBAHÇE - TRABZONSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇINI DEĞERLENDİRDİ!

''Tanju Çolak'' Fenerbahçe & Trabzonpor Ziraat Türkiye Kupası yarın final maçı ile ilgili; ''Fenerbahçe yenmek zorunda fakat Fenerbahçe'nin yenebilecek gücü yok. İki takımı karşılaştırdığında Trabzonspor daha ağır basıyor, seyircisiz oynanacak maçta kaliteli futbolculara sahip olanın galip gelecek.'' Tanju Çolak maç sonucu ile ilgili ise beraberlik veya Tranzonspor'un galibiyeti ile biteceğini dile getirdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN