Genel
Giriş Tarihi : 13-07-2018 11:06   Güncelleme : 13-07-2018 11:06

Tarım Ve Orman Bakanlığı En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanı!

Tarım Ve Orman Bakanlığı En Az Lise Mezunu Personel Alım İlanı!

Tarım ve Orman Bakanlığı yayımladığı bir ilan ile kamu personeli alımı yapacağını ilan etti.

Bakanlık tarafından yayımlanan ilanda alım yapılacağı açıklanan boş kadrolar, adaylardan talep edilen koşullar ve diğer ayrıntıları bu haberde.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar Çerçevesinde alım yapılacağı açıklanan personel alımlarına dair detaylar.

KADRO DETAYLARI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu Gemi Adamı alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilana göre, T.C. Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı Usta Gemici belgesine sahip olan ve Telsiz cihazlarını kullanıma yeterlilik belgesine sahip olan adayların başvuru yapabilecekleri alım ilanında yaş şartı da 45 olarak açıklandı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Personel Başkanlığı tarafından adaylara duyurulan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan yukarıda yer alan şartlara ek bazı koşulları sağlamaları isteniyor. Tarım Bakanlığı tarafından belirlenen bu koşullar, Devlet Memurları Kanunu'nda yer alan ve kamu kurumlarına memur alımlarında adaylardan talep edilen şartlardan oluşmakta. İşte o koşullar,

Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun Değişik 48 inci maddesinin (A) fıkrasının; Türk Vatandaşı olmak, . Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. . 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.(Denizlerde sürekli görevini yapmaya engel akli bedeni ve sağlık özrü bulunmamak.) şartını sağlamak.

BAŞVURU SÜRECİ

Tarım ve Orman Bakanlığı, Gemi Adamı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 16 Temmuz tarihinden itibaren yapmaya başlayacaklar. İlana son başvuru tarihi 27 Temmuz olarak açıklandı. İlana başvurular İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Akyazı Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi No:24 Altınordu /Ordu adresine şahsen yapılacak.

Kamupersoneli.net - ANKARA

adminadmin