Ekonomi
Giriş Tarihi : 12-09-2019 11:34   Güncelleme : 12-09-2019 11:34

Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS'siz Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS'siz Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Resmi Gazete üzerinden yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.  Bakanlık tarafından yayımlanan sözleşmeli kamu personeli alım ilanında alımların Orman Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacağı ilan edildi.  Tarım Bakanlığı'nca yayımlanan bu sözleşmeli personel alım ilanında yer alan açık kadro bilgileri ve başvuru detayları haberimizde.

TARIM BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Tarım Bakanlığı tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında alımların tek bir pozisyondan olacağı bildirildi.  İlana göre helikopter pilotu alımı yapacak olan Orman Genel Müdürlüğü bu kadro için 4 personel istihdam edileceği bilgisini paylaştı.  KPSS şartının aranmadığı personel alım ilanında adayların sağlamaları gereken öğrenim ve diğer mesleki koşullar bulunuyor. 

MADDE MADDE BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanı için yayımladığı ilan metninde Tarım ve Orman Bakanlığı talep edilen tüm koşulları adaylara duyurdu. Genel başvuru koşullarının yanı sıra alım yapılacak kadronun mesleki özelliklerinin de tam anlamıyla sağlanmasını talep eden kurum şu şartları ilan etti.  Tarım Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı başvuru şartları; Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik hizmetini yapmış olmak, Atanmak istediği unvanla ilgili olarak ilanda belirtilen öğrenim şartı, özel şartlar ve diğer nitelikleri taşımak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, Orman Genel Müdürlüğünce yapılacak mülakatta başarılı olmak. Bu Şartların Dışında Tarım Bakanlığı'ndan yayımlanan ilanda ayrıca söz konusu bu şartların dışında mesleki özelliklerinde sağlanması talep ediliyor. Adaylar için duyurulan o koşullar şunlar; SGHM onaylı pilot lisansı olması veya kara havacılık okulu mezuniyet diploması olması, en az 1500 saat helikopter uçuşu olmalı, onaylı sağlık sertifikası olmak, en az level 4 İngilizce bilgisi olmak ve evn fazla 55 yaşında olmamak.. BAŞVURU SÜRECİ Tarım Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvuru süreci 10 Ekim tarihinde başlayacak 14 Ekim tarihinde sona erecek. Başvurular aşağıda yer alan ilan metninde sıralanan başvuru evraklarının derlenip kuruma teslim edilmesi suretiyle yapılacak.

Kamu İlanları

adminadmin