Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-06-2017 13:52   Güncelleme : 24-06-2017 13:52

Taşçı’dan bayram çağrısı; Küskünlükler son bulsun, Birlikteliğimiz daha da güçlensin!

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ramazan Bayramı mesajında birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Bayramın, küskünlüklerin son bulduğu, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlendiği günlere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Taşçı’dan bayram çağrısı; Küskünlükler son bulsun, Birlikteliğimiz daha da güçlensin!

Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bayramların küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulması için önemli fırsat olduğunu belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde, küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulduğu güzel günler için, en büyük fırsatlar bayramlardır” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Başkan Taşçı, “Ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bugünlerde, hayatımızda küskünlüklere, kırgınlıklara yer veremeyiz. Bir olmak, iri olmak ve diri olmak adına, kırgınlıklara son vermek için, Ramazan Bayramı önemli bir fırsattır. Bunu iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

Ramazan Bayramında, özellikle yaşlıların ve çocukların mutlu edilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Taşçı, “Bayram mutluluktur, sevinçtir. Bu sevinci en çok da yaşlılarımız yaşamayı hak ediyor. Annelerimizi, babalarımızı ve büyüklerimizi sevgiyle kucaklamalıyız. Aynı şekilde çocukların da bayram coşkusuna ortak olmak gerek. Bu anlamda hemşerilerimize, huzur evleri ve çocuk esirgeme kurumlarına gitmelerini ve oralardaki kimsesizleri mutlu etmelerini tavsiye ederim” dedi.

Ramazan Bayramını, zulüm altında yaşayan Müslümanlar olduğuna dikkat çeken Başkan Taşçı, “İslam coğrafyasında, ne yazık ki Ramazan Bayramını zulüm altında yaşayan din kardeşlerimiz var. Bu mübarek günlerde dualarımız, onların bir an önce huzur içerisinde yaşadıkları günlere geri dönmeleridir. Allah, bayramın güzelliklerini, tüm Müslümanlara yaşatsın inşallah. Birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlar görmek umuduyla, başta şehitlerimizin kıymetli aileleri olmak üzere tüm hemşerilerimizin bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

adminadmin