Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-01-2018 08:51   Güncelleme : 09-01-2018 09:05

Taşeron İşçi Kadroları üzerinden oynanan oyunlar

​Taşeron işçilerin kadroya alınması için çıkan KHK ile başvurular başladı ve sona doğru gelinmeye başlandı.

Taşeron İşçi Kadroları üzerinden oynanan oyunlar

Ne var ki, KHK’dan önce eşini dostunu kadro alması için kurumlara yerleştiren siyasetçiler yıllardır taşeron işçi olarak çalışan gerçek hak sahiplerini haklarını gasp ediyor.

Bu konuyu sosyal medya üzerinden eleştiren AK Parti Samsun SKM Başkan Yardımcısı Muharrem Kayan,

“4 Aralık'tan önce Taşeronlara Kamu Kurumlarına tanıdıklarını eşini dostunu doldurup kadro almalarını sağlayan siyasetçi Daire Müdürleri yazıklar olsun sizlere, torpili olmayan mazlumların ahı sizi rahat bırakmasın umarım” diye yazdı.

Bu paylaşıma gelen yorumlar ise haksızlığa adeta isyan gibi cümlelerle dolup taştı.

İşte o yorumlar;

Aminnnm

Eğer birilerinin sırtına basıp da o insanların hakkını yiyorlarsa yapana da haram yaptıran da ömür boyu haram yiyecek demedi demeyin sonra huzuru mahşerde yandı kıçım diye bağırmayın Allah geç eder güç etmez hesabı mutlaka sorulacak.

Amin bedduan tutar İnşaallah

AMİİİNNNN... Ama bu yeni değil ki muharrem..

Amiiiiinnn. İnşaAllah.

Bu hokkabazları insanlık affetmeyecek..!!! Sorsan bunlar Müslümanız derler.. birde bunları gerçek iman etmiş adalete haktan Allah'tan yana olanlarla karşılaştırmalı... kul hakkı var beyler kul hakkı var Allah var vallahi billahi Allah var garibanın Allah yanındadır..!!!

AMİN İNŞAALLAH DİYELİM AMA İŞ YİNE DE TEŞKİLATLARIN SORUMLULUĞUNDA OLMALI.. BU İŞTEN YÜZ AKIYLA ÇIKMAK MECBURİYETİNDELER. İŞ TAŞERONLARA BIRAKILIRSA ÇOK SUİSTİMAL OLUR.. LAKİN HER KURUMUN ELİNDE TAŞERON ÇALIŞANLARININ LİSTESİ BELLİDİR. LİSTE DIŞI MÜRACAAT ALMIYACAKSIN, O KADAR.

Hatta hatta garibanları bir bahaneyle çıkarıp yerine yakınlarını yerleştirenler acaba bunun bir kul hakkı olduğunu ve hırsızlığın bir başka şekli olduğunu bilmeler mi ki?

adminadmin