Fikir
Giriş Tarihi : 01-06-2017 10:56   Güncelleme : 01-06-2017 10:56

Taze kan arayan ihtiyar vampirler şehre indi; çocuklara sahip olun!

Küçük bir kız çocuğu vardı; Gezi tantanası olduğu zamanlarda kafasından büyük mikrofonlara konuşturup meşhur etmişlerdi bu çocuğu. Adı Ayşe Deniz Karacagil, olan bu çocuğa “Kırmızılı Fularlı Kız” diyorlardı. Hollywood taktikleriyle küçücük bir çocuğu silahların, kanın, terörün içine çekiyorlardı o günlerde.

Taze kan arayan ihtiyar vampirler şehre indi; çocuklara sahip olun!

Sidik kokan bir parkta başlayan ameliyata, Alman ortaklı ABD menşeli bir merdiven altı ameliyathane olan CNN Türk dehlizlerinde devam ettiler. Günler geçtikte giderek daha vahşi ameliyathaneleri gezdirerek dönüştürdüler, dönüştürdüler sonunda taze bir terörist olarak Cemil Bayık'ın önüne attılar.

Gezici denilen sokak işgalcisi çetelerin hayatımıza saldırdığı o utanç günlerinde “Kırmızı fularlı” çocuğu CNN Türk ekranlarında ilk gördüğümde, Allah biliyor içim cız etmişti. Annesine babasına ulaşıp yalvarmayı düşünmüştüm. “Bu çocuğu çekin alın bunların elinden, böyle kalmaz bu iş, yaptıkları taktik korkunç bir taktik. Çocuğunuzu öldürecekler çünkü bunlar çocukların ölüsünü sever... Çocuğunuzu öldürecekler çünkü bunlar cenaze satıcısı... Çocuğunuzu öldürecekler; çünkü bu 'devrim, yıldız, melek...' kelimeleri ilkel bir kurban verme ritüelinin tapınma şarkısı” diye anlatmak istedim. Olmadı yapamadım. Diyemedim. Öldürdüler çocuğu… Satacak bir “yıldızları” olsun diye küçük bir çocuğun hayatını kararttılar.

ABD emperyalizminin bekası için danışıklı dövüş yapan DAEŞ ve PKK barbarlarının vekalet savaşında bir çocuğu sembolik motivasyon için katlettiler. Amerika adına yürütülen çatışmanın ortasına attılar bir çocuğu. Bir çocuk, sırtında Amerika'nın giydirdiği emperyalizmin çete üniforması, omuzunda Amerika'nın taktığı silah, midesinde Amerika’nın yutturduğu kumanya ve aklında Amerika'nın dayattığı dünya tahayyülü varken Amerika’nın geleceği için öldü...

E gidi... Yazık!

Yaşı yetmişe dayanmış ihtiyar bir vampir, Stockholm’de saklandığı tabutunun kapağını aralayıp yine yıldız, yine melek, yine devrim gibi kelimeleriyle agnostik bir ayin yaptı dün. Adı önemli değil çünkü meselenin onun kıyafetsiz şahsiyetine takılıp kalmasını istemiyorum. Kalktı Twitter üzerinden dedi ki: “Kırmızı Fularlı Kız, Gezi’nin içimizi ısıtan en güzel gülüşlü meleği, Rakka önünde toprağa düşüp yıldızlara yükselerek içimizi yine yaktı…”

Aman, aman dikkat. Yeni çocukların peşine düşmüşler. Gençleri kandırmaya çalışıyorlar. “PKK'ya katılırsanız, sizi yıldız yaparız, sizi (hâşâ) melek yaparız” diyorlar. Amerika adına ölünce “melek olmak”(!), “Ahiret yok” derler ölünce melek olurlar, “Antiemperyalizm” derler Amerika adına ölürler. Dünyanın en iğrenç çelişkisiyle çocuklarımızın arasında dolaşıp gözüne kestirdiklerini böyle kaçırıp katlediyorlar. Taze kan arayan ihtiyar vampirler şehre indi çocuklara sahip olun...

Erem Şentürk / Diriliş Postası

adminadmin