Genel
Giriş Tarihi : 11-06-2018 11:11   Güncelleme : 11-06-2018 11:11

Tek vaadi yıkmak olan bir ana muhalefet partisi ve onun adayı var!

Tek vaadi yıkmak olan bir ana muhalefet partisi ve onun adayı var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Denizli mitinginde yaptığı konuşmada, “Biz eski dönemlerde olduğu gibi ülkemizi koalisyonlara, krizlere, kaoslara, belirsizliklere mahkûm etmedik. Karşımıza çıkan sorunlar ne kadar büyük olursa olsun demokrasi yolundan, kalkınma hedeflerimizden, yatırımlarımızdan, projelerimizden asla taviz vermedik” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Denizli mitingine katıldı. 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştirilen mitingde, Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

Vatandaşların, bu gece idrak edilecek olan Kadir Gecesi’ni tebrik ederek konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu gecenin ülke, millet ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

“BİRİLERİ ÇIKTI TÜRKİYE’NİN NE KADAR KAZANIMI VARSA HEPSİNE GÖZLERİNİ DİKTİ”

Türkiye’yi bugün bulunduğu seviyeye getirmek için milletle birlikte çok çalışıp emek verdiklerini; vesayetin, terör örgütlerinin ve darbecilerin saldırılarına maruz kaldıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, şimdi birilerinin çıkıp Türkiye’nin ne kadar kazanımı varsa hepsine göz diktiğini söyledi.

AK Parti’nin, 16 yıldır bu ülkeye sadece hizmet getirdiğini, eski dönemlerde olduğu gibi Türkiye’yi koalisyonlara, krizlere, kaoslara ve belirsizliklere mahkûm etmediğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sorunlar ne kadar büyük olursa olsun, demokrasiden, kalkınma hedeflerinden, yatırımlardan ve projelerden asla taviz vermediklerini kaydetti.

“DENİZLİ’YE 16 YILDA 22,5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM YAPTIK”

Bu gelişmeden Denizli’nin de payına düşeni aldığını ve geçen 16 yılda şehre 22,5 milyar liralık yatırım yaptıklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yatırımların arasında; eğitimde 3 bin 777 yeni dersliğin, yükseköğrenim öğrencileri için 5 bin 90 kişi kapasiteli yurt binalarının, sağlıkta 11’i hastane toplam 28 sağlık tesisinin, 11 bin 405 konutun,  65 kilometreden 423 kilometreye çıkarılan bölünmüş yolun bulunduğunu aktardı.

Denizli’ye şanına uygun bir stadyum kazandıracaklarını, eski stadın bulunduğu yeri Millet Bahçesi hâline getireceklerini, bin 50 yataklı şehir hastanesinin inşasına yakında başlanacağını sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ulaşım, sağlık, tarım, sulama ve diğer alanlarda yapılan hizmet ve yatırımlardan örnekler verdi.

Yapılan, yapılmakta olan ve yapımına yeni başlanacak tüm hizmetlerin şehre hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizlililerden 24 Haziran’da tercihlerini bir kez daha hizmet siyasetinden yana kullanmalarını istedi.

“TEK VAADİ YIKMAK OLAN BİR ANA MUHALEFET PARTİSİ VE ONUN ADAYI VAR”

Türkiye’nin, 24 Haziran’da sadece cumhurbaşkanını, milletvekillerini belirlemekle kalmayacağına, aynı zamanda ülkenin gelecek bir asrının tercihini de yapacağına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir tarafta 16 yılda ülkemizi 3,5 kat büyütmüş bir cumhurbaşkanı adayı ve onun partisi var, diğer tarafta tek vaadi yıkmak, kapatmak, atmak, sökmek olan bir ana muhalefet partisi ve onun adayı var” diye konuştu.

Ana muhalefet partisi cumhurbaşkanı adayının parti rozetini çıkararak tarafsız olduğunu zannettiğini; aslında partisinin kendisini başından savmak için sahaya sürdüğünü söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Attığı her adımda, söylediği her sözde millete o tepeden bakışın izlerini görüyoruz. Adı halk olan, ama tüm tarihi halk düşmanlığıyla dolu olan bir partiden başka türlü aday da çıkmaz” değerlendirmesinde bulundu.

“MİLLETİMİZİN MESELELERİYLE İLGİLİ BİR PROJELERİ YOK”

Ana muhalefet partisinin genel başkanına ve cumhurbaşkanı adayına işaret ederek, “Hepsini toplasan, bırakanız Türkiye’ye cumhurbaşkanı, CHP’ye bir tane genel başkan etmiyor” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerinin devamında şunları ekledi: “Nitekim bunların cumhurbaşkanlığı filan bir derdi yok. Bunların tek derdi, seçimden sonra CHP genel başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı. Tüm kavgaları, tüm mücadeleleri koltuk için. Bu sebeple ülkemizin ve milletimizin hiçbir temel meselesiyle ilgili dişe dokunur bir projeleri, vaatleri sözleri bulunmuyor.”

Cumhurbaşkanı olursa Afrin Harekâtı komutanının “apoletlerini sökeceğini” açıklayan ana muhalefet partisi adayının, bu sözlerinin Kandil Harekâtı öncesi askerin moralini olumsuz etkileyebileceği yönündeki bir eleştiriye, “Sadece askerin mi morale ihtiyacı var? Siyasetçinin morale ihtiyacı yok mu? Asker de benim moralimi düşünecek” cevabını verdiğini hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konu ile ilgili şu değerlendirmelere yer verdi: “Mealen, ‘bana ne askerin moralinden’ diyor. ‘Asker de benim moralimi düşünsün’ diyor. Yani önemli olan dağlarda terörist peşinde koşan askerin değil, meydanlarda atıp tutan Muharrem İnce’nin moraliymiş. Bunlarda ahlak diye de bir şey kalmadı.”

“24 HAZİRAN’DA MESELE, TÜRKİYE’NİN İSTİKLALİ VE İSTİKBALİ MESELESİDİR”

Verilecek olan oyun, namus olduğunu vurgulayarak, “CHP kendi oylarını başka partilere peşkeş çekmekle, her şeyden önce demokrasiye ihanet ediyor. Bu hoyrat tavırlarıyla ana muhalefet millet iradesinin altını oyuyor” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara oylarına sahip çıkmaları tavsiyesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aman sandıklara gitmeyi ihmal etmeyin, demokrasiye sahip çıkın. Kimsenin sizi kendi siyaset mühendisliği hesaplarında meze yapmasına izin vermeyin. Avrupa’daki yakınlarınızı arayın, onları da uyarın. Kimsenin ucuz ayak oyunlarıyla iradenizi yok saymasına fırsat tanımayın” dedi.

24 Haziran’da meselenin Türkiye’nin istiklali ve istikbali meselesi olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran’ı hırslarının, öfkelerinin, kırgınlıklarının hesap yeri olarak görenlerin, sadece kendilerinin değil, evlatlarının geleceğini de tehlikeye atacağını söyledi.

adminadmin