Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-03-2019 15:38   Güncelleme : 02-03-2019 15:38

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Yine Tarih Yazacağız!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Yine Tarih Yazacağız!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürde Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Tekkeköy Merkez SKM’de düzenlenen kahvaltı programına katılarak, kahvaltı programından çıkarak adeta mitinge dönüşen coşkulu kalabalığa seslendi. Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, yaşanan müthiş heyecan ve coşku karşısında katılım gösteren herkese teşekkür etti.

TEKKEKÖYÜ YOLDA BULMADIK

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tekkeköy Belediye Başkan Adayı Hasan Togar, programın açılış konuşmasında, “Biz başlarda yerel seçimlere hazırlandığımızı sanıyorduk. Ancak şimdilerde çok daha iyi anlıyoruz ki bu bir beka meselesi ve seçimi. Geçmiş zamanlarda yokluk kuyrukları oluşturarak kaos yaratmaya çalışanlar ayı senaryoyu bu günlerde patlıcanla, biberler, domatesle yapmaya çalışıyorlar. Varlık içinde yokluk yaşatmaya çalışıyor. Üç liraya mal edilen ürünleri 15 lirayla sofralarımıza adeta ateş açıyorlar. Ama dedik ya bu ülke eski ülke değil. Şükrolsun ki bütün oyunlara cevap veren bir reisimiz var” diye konuştu.

GELECEĞE DAİR EN BÜYÜK UMUDUMUZSUNUZ

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürde Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise, buraya kahvaltı programı için geldiğini, ama bir kahvaltı programının bir mitinge dönüştüğüne ilk defa şahit olduğunun altını çizerek herkese teşekkür etti. Karaaslan coşkulu kalabalığa seslendiği konuşmasında, “ sizler bizim geçmişte arkamızda ki en büyük gücümüz oldunuz, şimdi ise geleceğe dair en büyük umudumuzsunuz. Bugün Türkiye’de iki taraflı bir seçime gidiyoruz. Bir tarafta aslında milletin kurduğu, 15 Temmuz’da meydanlarda kurulmuş ortak bir Türkiye hayalinde birleşmiş iki güçlü parti var. Biri AK Partimiz liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, biri Milliyetçi Hareket Partisi, genel başkanı lideri Devlet Bahçeli ile birlikte, Türkiye ne zaman dara düşse, ülkemiz için ne zaman birileri karanlık planlar yapsa onların önünde dim dik duran bir genel başkan Devlet Bahçeli var” şeklinde konuştu.

adminadmin