Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-03-2020 17:41   Güncelleme : 23-03-2020 17:41

Tekkeköy Belediyesinden Maske Ve Eldiven

Dünyayı etkisi altına alan ve dalga dalga yayılan korona virüsü (Kovid-19) salgınına karşı önlemlerini arttıran Tekkeköy Belediyesi, ilçe merkezinde kurulan semt pazarında satış yapan pazarcılara ve alış verişe gelen vatandaşlara maske ve eldiven dağıtarak, alınan önlemlere uymaları konusunda uyardı.

Tekkeköy Belediyesinden Maske Ve Eldiven

Tekkeköy Belediyesi korona virüsü salgınına karşı çalışmalarını her geçen gün daha da yoğunlaştırdı. Vatandaşın yoğun kullanım alanlarında dezenfektasyon ve ilaçlama çalışmaları yapan belediye ekipleri ilçenin dört farklı noktasında farklı günlerde kurulan pazar yerlerinde de önlemlerini artırdı.

“Önlemlerimizi Arttırdık”

Küresel bir tehdit haline gelen korona virüsü ile mücadele çalışmalarının aralıksız devam ettiğine dikkat çeken Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “İlçemizde şükürler olsun ki şuana kadar her hangi bir vakaya rastlanmadı. Ama tedbiri elden bırakmamak gerekir. Ekiplerimiz salgının ülkemizde ilk görülmeye başladığı andan itibaren dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarına başladı. Tüm ortak kullanım alanlarında gerekli çalışmalar yürütüldü. Yine ilçemizin dört bir yanında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Pazarcı esnafına maske ve eldiven

 İlçenin her köşesinde sürdürülen korona virüsü çalışmalarının yanında pazarcı esnafına eldiven ve maske dağıtıldığını söyleyen Başkan Togar, “Belediyemiz zabıta ekipleri tarafından pazar yerinde tezgah açan pazarcı esnafına hijyenik maske ve eldiven dağıtıldı. Ekiplerimiz maske ve eldiven dağıtımının yanı sıra pazarcı esnafı ve pazara gelen vatandaşları korona virüse karşı uyarıldı. Pazar kurulmadan önce ve kurulduktan sonra pazar yerinde dezenfekte çalışmaları yapıldı. Tüm vatandaşlarımız, pazarcı esnafımız bu konuda duyarlı davranmalılar ve kurallara uymamalılar. Allah’ın izniyle bu belayı hep birlikte atlatmayı başaracağız” şeklinde konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN