Gündem
Giriş Tarihi : 29-12-2013 19:41   Güncelleme : 29-12-2013 19:41

TEKKEKÖY’DE KARAR VERİLEMEDİ

AK Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarını belirlemede son haftaya girerken, Tekkeköy’de AK Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen 7 kişilik anket gurubu ilçenin 26 mahallesinde kamuoyu yoklaması yaparak Tekkeköy’de başkan olarak görmek istedikleri AK Parti Belediye Başkan Adayını sordu..

TEKKEKÖY’DE KARAR VERİLEMEDİ
Tekkeköy’ün 19 Mayıs, İstiklal, Kirazlık, Kerimbey, Çay, Kurtuluş, Yeni Büyüklü, Şabanoğlu, Çinik, Büyüklü, Yavuzlar, Çayleyik, Sanayi, Selyeri, Hürriyet, Kutlukent, Gökçe, Asarağaç Mahalleleri ile Balcalı, Yaylageriş, Yağbasan, Kibarlar, Sarıyurt, Başköy, Kışla ve Çayırçökek Köylerinde yapılan anketlerde Aydın Çift, Hasan Togar, Mustafa Candal, Adem Kızılkaya ve Halil İnci’nin isimleri vatandaşlara soruldu..

Geçtiğimiz günlerde yapılan  Kamuoyu Anketlerinde ise Aşağı Cinik Mahallesinde Aydın Çift ile Hasan Togar’ın ismi sorulmuştu..
 
DİĞER ADAY ADAYLARI NE OLACAK

Öte yandan son günlerde yapılan anketlerin manipülatif olduğu, belirlenmiş adayı etkileyebilecek bir değişim yapamayacağı ve anket firmasının Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilerek, Büyükşehir Belediye Başkanına yakın olan isimleri kamuoyuna onaylatmaya çabası olduğu iddia ediliyor..

Bilindiği gibi Anket forumunda yer alan 5 adayın dışında AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı olarak Yüksel Öğüten, Hasan Sivaz, Ahmet Halit Yücel isimleri de  yer alıyor.. 
adminadmin