Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-04-2017 10:17   Güncelleme : 13-04-2017 10:17

Tekkeköylü Gençlerden Evet Toplantısı

Tekkeköy ilçesindeki gençler referandum sürecinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanında olduklarını göstermek için " EVET" konferansı yaptılar.

Tekkeköylü Gençlerden Evet Toplantısı

Konferansı tertip eden gençler arasında sunumu gerçekleştiren Serhat Erail grup adına söz alarak konuştu. Serhat Erail,

“Bizler her daim toplum içinde doğru olan ve hak olan neyse onu savunmak için bir araya geldik. Ülkemiz zorlu bir dönemden geçmektedir. Bizler ülkemizin bu zorlu sürecinde yeni ve güçlü Türkiye yolunda bir ufak taş dahi koyabiliyorsak ne mutlu bize. Buradaki genç kardeşlerimizi hazırladığımız sunumu izlettik. Kafalarında ki soru işaretlerini gidermeye çalıştık. Bizler doğrunun yanında olursak Allah da bize yardım eder. Biz her daim hakkı savunanın peşinde olacağız.

Bu yüzden bu gençlik her daim hakkı savunan ve İslamiyet’in son kalesi olan Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanı Binali Yıldırım’ın yanında olacaktır. Zorlu referandum sürecinde bizlerde devlet büyüklerimizin yanında durarak Güçlü Türkiye için, Millet iradesinin tecelli etmesi için, vesayetin kaldırılması için evet diyeceğiz. Bu zamana kadar bizleri uyuttular. Artık uyuyan devi uyandıran, İslam aleminin umudu, Milletine sevdalı liderimiz var. Bundan sonra inşallah 16 Nisan da evet çıkarak güçleneceğiz. Biz güçlendikçe dünyaya adalet ile huzur götüreceğiz. Herkesin özlem duyduğu ortam için şimdi kararımız evet diyeceğiz. Böyle gençler oldukça ülkemiz her zorluğun altından kalkacaktır” dedi

adminadmin