Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-09-2019 12:02   Güncelleme : 17-09-2019 12:02

Tekkeköy’ü karıştıran paylaşımlar!

31 Mart yerel seçimlerde AK Parti’den Tekkeköy Belediye Başkanı Adayı Hasan Togar’ın ismi açıklandıktan sonra AK Parti’den ederek İyi Parti’ye geçtiği öne sürülen Hüseyin Taş, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar tarafından tekrar parti üyeliğine kabul edildi.

Tekkeköy’ü karıştıran paylaşımlar!

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde, 31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti’nin Tekkeköy Belediye Başkanı Adayı Hasan Togar olarak açıklanması nedeniyle Hüseyin Taş’ın istifa ettiği iddia edilmişti.

AK Parti Tekkeköy kurucu üyelerinden olan Hüseyin Taş, Hasan Togar’ın aday olması kesinleşince partiden istifa ederek, İyi Parti’ye geçtiği iddia edildi. Hüseyin Taş’ın bugün tekrar AK Parti’ye üye olması ilçede tartışılmaya başladı. Fatih Yılmaz isimli bir vatandaş; “Hasan Togar aday seçildi diye partiden istifa eden, partiye ve ilçe başkanına küfürler eden bir kişiyi nasıl üye yaparsın? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle ‘Trenden inen bir daha trene binemez’ sen bunun nasıl ayaklar altına alıyorsun” dedi.

BAŞKAN AĞIRLAR ‘İSPAT ETSİNLER’ DEDİ

İddialar üzerine, Akasyamhaber’in konuştuğu AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, “Hüseyin Taş, AK Parti Tekkeköy ilçesi kurucu üyelerindendir. Yerel seçimler öncesinde bir takım problemlerden dolayı partimizden istifa etmişti. Ama AK Parti’nin ilçede yapılan bütün organizasyon ve programlarına katılan bir isim Hüseyin Taş. Sadece üyelikten istifa etmişti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ilçemize geldiğinde programımızda yer almış bize destek olmuştur. Partiden istifa ettikten sonra kesinlikle başka bir partiye geçmemiş, üye olmamıştır. Partimizin disiplinine uygunsuz bir hareketlerde de bulunmamıştır. Bu iddiaları ortaya atanlar bunu ispat etmek zorundadır. Sosyal medya dedikodularıyla mı yöneteceğiz partiyi.. Benim hakkımda da her kes bir şeyler yazıyor. Ben partimin büyümesi için mücadele ediyorum. Eskiden üye olmuş sonradan istifa etmiş herkesle görüşüyorum. Herkes hakkında türülü iddialar yapılabilir. Önemli olan bu iddiaları ispatlamak ” diye konuştu.

 

Kaynak: Gerçek Taraf https://www.gercektaraf.com/samsun/bu-fotograf-tekkekoy-u-karistirdi-h12527.html

Gerçek Taraf

adminadmin