Eğitim
Giriş Tarihi : 25-02-2020 10:59   Güncelleme : 25-02-2020 21:15

Teknologin Dergisi’den Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’e Ziyaret!

İlk sayısı okuyucularla buluşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Dergisi Teknoloij ekibi Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’i ziyaret etti.

Teknologin Dergisi’den Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’e Ziyaret!

2. sayısında Teknoloji ve eğitim ve eğitim teknolojileri temasıyla çıkacak olan Teknologin Dergisi Genel Koordinatörü Recep Yazgan, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Esen’e dergi çalışmaları hakkında bilgi vererek fikir teatisinde bulundu.

Yazgan, “Bilim Sanayi ve Teknoloji Dergisi Teknologin’in ikinci sayısı, okullarımızdaki eğitim teknolojileri ve Eğitim ve Teknoloji alanında son ve güncel değişikliklerinden, eğitimde kullanılan tekniklerden, öğrencilerin teknolojinin imkanlarını kullanma becerilerinden, yetenek geliştirmeye kadar her konuda donanım kapasitesini ortaya koyabilmek için iyi bir fırsat olacaktır” diye konuştu.

SAMSUN OKULLARI TEKNOLOJİK OLARAK YETERLİ DURUMDA

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Samsun’da eğitimi teknolojik anlamda belirli bir seviyeye getirdiklerini belirterek hedefimiz Samsun’u ilçeleriyle birlikte teknolojinin imkânlarını bütün öğrencilerin eşti olarak kullandığı bir seviyeye çıkartmak olduğunu kaydetti.

Esen Teknologin ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Dergisi’nin Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’i ziyaretine Genel Koordinatör Recep Yazgan’ın yanı sıra sahibi Kerim Bozkurt ve Editör Burcu Uyanık da katıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN