Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-08-2017 10:13   Güncelleme : 21-08-2017 10:13

Temel Armutçu, Sınırlarımız Devletlerle Değil, Terör Örgütleriyle Çevrildi!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, ‘’Dış politikalarınız sayesinde sınırlarımız devletlerle değil, Siyonizm destekli terör örgütleri ile çevrildi. İç politikalarınız sayesinde ise ekonomimiz, faize dayandığı için tamamen çöktü.’’ dedi.

Temel Armutçu, Sınırlarımız Devletlerle Değil, Terör Örgütleriyle Çevrildi!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanlığı Aylık Divan Toplantısı parti il binasında ilçe başkanları ve partililerin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Divan Toplantısının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, iç ve dış politikayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

BU VATAN İÇİN BİNLERCE EREN ÇIKACAKTIR

Tırmanan terör olaylarında şehit olan sivil vatandaşlara ve güvenlik güçlerine rahmet dileyen Armutçu, terör ve terörden beslenenlere seslenerek; ‘’Ne yaparsanız yapın, arkanıza kimi ve hangi gücü alırsanız alın bu topraklar size yar olmaz. Çünkü bu millet öyle bir millettir ki, Çanakkale’de olduğu gibi Trabzon Maçka’da daha 15 yaşını görmeden bu vatan için kendi canını feda edebilen Eren gibi nice Eren’ler çıkaracaktır.’’ diye söyledi.

BU ARTIŞLAR ZAM OLARAK KABUL EDİLEMEZ

Ekonomiyle ilgili açıklamalarda bulunan Armutçu, Ülke genelinde enflasyonun %10’ların üzerinde seyrettiği bir dönemde hükümetin vermeyi düşündüğü %3+3’ün zam olarak kabul edilemeyeceğini ve Enflasyon üzerinde verilmeyen ücret artışlarının maaş zammı olarak değerlendirilemeyeceğini söyledi.

FINDIK, BÖLGE DEĞİL; ÜLKE MESELESİ OLARAK DEĞERLENDİRİLMELİ

Fındığın bir bölge meselesi değil, ülke meselesi olarak ele alınması ve ona göre kararlar alınması gerektiğinin altını çizen Armutçu, ‘’Maliyetlere denk olarak açıklanan fındık fiyatları tütün, şekerpancarı ve buğday’ın sonunu getirdiği gibi fındık üreticisini de çaresiz bırakmıştır. Yılda iki milyar gelir getiren önemli bir kaynak olan fındığın sonu olmasından endişeliyiz.’’ şeklinde konuştu.

HEM TEŞKİLATINIZ HEMDE ÜLKEMİZ KÖŞEYE SIKIŞTI

Adalet ve Kalkınma Partisinin 16 yıllık politikaları hem kendi teşkilatlarını hem de ülkemizi köşeye sıkışmıştır diyen Armutçu, ‘’Siz de farkındasınız ki, iç ve dış politika uygulanan politika ve stratejilerin hemen, hemen hepsi maalesef çöktü. Biz dostça bir mesaj olsun, ders alınsın diye söylüyoruz bunları, dış politikalarınız sayesinde sınırlarımız devletlerle değil, Siyonizm destekli terör örgütleri ile çevrildi.  İç politikalarınız sayesinde ise ekonomimiz, faize dayandığı için tamamen çöktü.’’ ifadelerini kullandı. 

adminadmin