Genel
Giriş Tarihi : 13-05-2019 15:18   Güncelleme : 13-05-2019 15:18

Temizlik Hizmetleri

Kültürümüzde ve dinimizde temizliğin çok ayrı bir yeri vardır. Temizlik imandan gelir lafı da bunu destekler niteliktedir. Ev temizliği, inşaat sonrası temizlik, ofis temizliği, dış cephe temizliği hizmeti veren firma temizlik sektöründe lider bir firmadır. Deneyimli temizlik personeli kadrosu ile garanti temizlik hizmeti sunar. Firma temizlik işi için her ürünü kendi temin eder. Seçilen temizlik ürünleri kimyasal içermemekte, doğaya ve insan sağlığına zarar vermemektedir.

Temizlik Hizmetleri

Ev Temizliği

Özellikle çalışan kadınların korkulu rüyası olan ev temizliği firma tarafından özenle ve itinayla yapılır. Ev temizliği için çalışacak personel güvenilir olmalı ve ince temizlik konusunda uzman olmalıdır. Firma ev temizliğinde çalışacak personeli referansları doğrultusunda seçer. Evin her detayı banyo, mutfak, kapı pencereler özenle temizlenir. Yerler silinir ve toz alma işlemi yapılır. Mutfakta oluşan yağlar kimyasal içermeyen yağ çözücüler ile çıkarılır. Temizlik işlemi bittikten sonra her oda havalandırılır ve anahtar teslim edilir. Beylikdüzü temizlik şirketi profesyonel hizmetin tek adresidir. Firmayı arayıp hizmet talep etmeniz yeterli olacaktır. Size uygun bir günde temizlik hizmeti için gelinecek ve hizmet verilecektir.

Ofis Temizliği

Ofisler en çok kirlenen ve en çok mikrop barındıran yerlerdir. Bu yüzden düzenli aralıklarla ofislerin temizlenmesi ve her yerin dezenfekte edilmesi gerekir. Ofisler insan sirkülasyonunun en fazla olduğu yerlerden biridir, ayrıca ofis eşyaları birden fazla kişiler tarafından kullanılır. Grip ve üst solunum yolu enfeksiyonları daha çok kalabalık ortamlarda ve aynı eşyaların kullanılması ile görülen hastalıklardır. Beylikdüzü temizlik şirketleri firması ofislerde derinlemesine temizlik ve hijyen sağlayarak ofis ortamının daha hijyenik olmasını sağlar. Ofis temizliği, ofis yer temizliği ile başlar ve kapı pencere temizliği, ortak kullanım alanlarının temizliği, ofis eşyalarının temizliği ile devam eder. Ve en sonda ofis havasının sirkülasyonunun sağlanması ile son bulur. Ofislerin düzenli temizliğinin yapılması özellikle kış aylarında çok önemlidir. Düzenli olarak temizlenen ofisler hastalıkların oluşmasını önler.

Dış Cephe Temizliği

Yüksek binaların en büyük sorunlarından biri de dış cephe temizliğidir. Dış cepheler özel iş makinaları ile deneyimli personel tarafından temizlenmelidir. Beylikdüzü dış cephe temizliği hizmeti verme firma her türlü iş güvenliği kuralları doğrultusunda hizmet verir. Binaların dış camları özenle silinir ve parlatılır. Yağmurlu havalarda camlarda su izinin olmaması için özel ürünlere ihtiyaç vardır. Firma dış cephe temizliği için özel temizlik ürünleri kullanır.

Temizlik Fiyatları

Firma sektörde kaliteli hizmet verip de en uygun fiyatı sunan bir firmadır. Temizlik ücretleri temizlik yapılan alana ve alanın büyüklüğüne göre değişir. Kullanılan her malzeme firma tarafından temin edilir. Temizlik personeli firmanın yıllardır bünyesinde çalışan deneyimli personeldir. Gönül rahatlığıyla firmaya güvenebilir ve hizmet talep edebilirsiniz. Firmanın iletişim numaralarından irtibata geçebilir ve randevu talep edebilirsiniz.

adminadmin