Genel
Giriş Tarihi : 04-02-2019 16:07   Güncelleme : 04-02-2019 16:07

Tercih Edebileceğiniz En Şık Alyans Modelleri

​Alyanslar herkes tarafından evliliğin en temel göstergesi olarak kabul edilir.

Tercih Edebileceğiniz En Şık Alyans Modelleri

 Bir ömür boyu sol elin yüzük parmağında kalan ve aşkın sembolü olan alyansın aynı zamanda şıklığında temsilcisi olsun isteniyor. Bu nedenle Assos Pırlanta gibi sektörün birçok önde gelen kuyumcusu farklı alyans modelleri üretmeye başladı. Biz de sizler için düğün dönemlerine damgasını vurması olası olan altın alyans modellerini bir araya getirdik. İşte trend olması beklenen altın alyans modelleri;

1- Klasik Alyans

Klasik alyanslar son dönemde eski popülerliğini tekrar yakalama noktasında. Özellikle sadeliğin ve minimalist tasarımların moda olmaya başlaması ile klasik alyans modelleri de ön planda yer almaya başladı. Bu nedenle de sade ama şık bir alyans yüzük isteyen çiftler tercihini klasik modellerden yana yapıyor.

2- Farklı Desenli Alyanslar

Altın alyans modelleri arasında ön plana çıkan bir diğer model ise geometrik şekillere sahip alyanslar oluyor. Bilhassa ömür boyu kullanacakları alyansta farklılık arayanların tercihi olan farklı desenli alyanslar, 2019 yılına damga vurması beklenen ürünlerin başında.

3- Çift Renkli Alyanslar

Kalın alyans modellerine karşı sempatisi olan çiftlerin tercihi olabilecek olan çift renkli alyans modelleri, beyazın ve sarının hoş uyumunu gözler önüne seriyor. Buna ek olarak bazı modellerinde sunduğu pırlanta süsleri ile kadınlar kesinlikle ilgisini çekmeyi başarıyor. Tüm bu özellikleri düşünüldüğü zaman çift renkli alyans modellerinin 2019 yılına damgasını vuracağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

4- Beyaz Altınlı Alyanslar

Klasik sarı alyans modelleri dışında farklı bir renk arayan ancak yine de altından şaşmak istemeyenlerin en fazla tercih ettiği modellerin başında beyaz altın ile üretilmiş alyanslar geliyor. Birbirinden farklı modellere sahip olan beyaz altın alyanslar, tarzınızı yansıtmanın en şık yollarından birisi olmayı vadediyor.

5- Pırlantalı Alyanslar

Son dönemde en fazla tercih edilen alyans modellerinden olan pırlantalı alyanslar, kadınların favorisi konumunda. Pırlantanın göz alıcı şıklığı ve altının asaletini bir araya getiren pırlantalı alyansları hiçbir zaman parmağınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz. Bununla birlikte Assos Pırlantanın sunduğu superlight koleksiyonu bu konudaki en büyük yardımcınız olabilir. Şık ve hafif dokuları ile ön planda bu alyans modelleri ile düğününüzü daha da unutulmaz kılabilirsiniz.

adminadmin