Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-08-2017 10:09   Güncelleme : 16-08-2017 10:09

Terme Belediyesi İsraf Etmiyor

Terme Belediyesi, kullanılmış malzemelerin israfının önüne geçerek, bunları park ve bahçelerde yaptığı çevre düzenleme çalışmalarında değerlendiriyor.

Terme Belediyesi İsraf Etmiyor

Terme Belediyesi, devam ettirdiği park ve bahçe çalışmalarında tasarrufu da elden bırakmıyor.  Bu hafta tamamlanan üç park çevre düzenleme çalışmalarında, hurdaya ayrılan malzemeler kullanılarak, Terme Belediyesi için önemli tasarruflar sağlandı.

Terme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından üç çocuk ve oyun parkı yenilendi. Yenilenen parkların çevre düzenlemesi de tamamlandı. Mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda oyun grupları yenilenen parklar yeniden çocuklar ve büyüklerin keyifli kullanımına sunuldu. Ortasöğütlü, Tutluk ve Çay Mahallesi parklarından ikisinin çevre düzenlemelerinde, belediyenin önceki çalışmalarında kullandığı ve hurdaya çıkan malzemeler, yenilerek değerlendirildi. Terme Belediyesi bu uygulaması ile önemli bir tasarruf sağladı.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin mahallelerindeki park ve oyun alanlarının yenilenme ve çevre düzenleme çalışmalarının devam edeceğini, sırada Gündoğdu ve Söğütlü mahalle parklarının bulunduğunu ifade etti. Başkan Kul, "Çocuklarımızın yaz ve hafta tatillerini parklarda eğlenip oyunlar oynayarak, hemşehrilerimizin de spor yaparak değerlendirmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelen talepler üzerine üç parkımızda yenileme çalışmalarını tamamladık, çevre düzenlemelerini de gerçekleştirerek hizmete açtık. Amacımız insanların sağlıklı ve mutlu yaşamasına katkı sağlamak" dedi.

adminadmin