Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-01-2017 14:27   Güncelleme : 23-01-2017 14:27

Terme Diyanet Sen Başkan Kul’u Ziyaret Etti

Diyanet Sen Terme ilçe başkanı Selim Güneysu ve sendika yönetim kurulu üyeleri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Terme Diyanet Sen Başkan Kul’u Ziyaret Etti

Diyanet Sen Terme ilçe başkanı Selim Güneysu ve sendika yönetim kurulu üyeleri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek 15 Temmuz görselinin yer aldığı duvar saati etti. 15 Temmuz gecesi Diyanet İşleri Başkanının talimatı ile 85 bin camide sela okunduğunu belirten Diyanet Sen Terme ilçe başkanı Selim Güneysu “15 Temmuzu unutmayacağız unutturmayacağız. O gece camilerimizden milletimizin birlik ve beraberliği için haykırdık” dedi.

UNUTTURMAYACAĞIZ

15 Temmuz şehitleri anısına Diyanet Sen olarak saat yaptırıldığını ve bu saatlerden bir tanesini de Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’a hediye vermek üzere ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Güneysu “15 Temmuz'da fidanlarımız toprağa düştü. Allah'ın yardımı sağanak sağanak geldi. Yüreğini ortaya koyan yiğitler sayesinde koca koca tanklar birer metal yığınına döndü. Şehitlerimiz, gazilerimiz tankın, topun iman dolu kalbi şehadete susamış bir yüreği asla yenemeyeceğini bir kez daha gösterdi. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

DEĞERLERİMİZİ KORUDUK

Ziyaretlerinden dolayı Diyanet Sen Terme ilçe Başkanı Selim Güneysu ve dernek yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul “15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe girişimini dil, din, ırk ayrımı göz etmeksizin milletimizin üstün özverisi sayesinde bertaraf ettik. Değerlerini tarih boyunca koruyan bir toplum olarak, içimizdeki hainlerin ve işgalci güçlerin karşısında geçmişimizden aldığımız güç ile değerlerimize sahip çıktık.  Bizler tarihin her döneminde kardeşlik, birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşma duygularımızı muhafaza ettiğimizi göstererek her zaman kıskanılan ve saygı duyulan bir millet olmaya devam edeceğiz. O gece canlarını feda eden şehitlerimiz ile canları pahasına mücadele eden gazilerimizin emeklerini unutmayacağız. Bu millet onlara her zaman minnettar olacaktır" şeklinde konuştu.

adminadmin